ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να γίνει η πόλη προσβάσιμη θέλει μεγάλο πάρκιν στο κέντρο της πόλης - Με κλήσεις όλοι θα πάνε σε πολυκαταστήματα που έχουν το αυτονόητο δηλαδή θέση για το αυτοκίνητο

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Για να γίνει η πόλη προσβάσιμη θέλει μεγάλο πάρκιν στο κέντρο της πόλης - Με κλήσεις όλοι θα πάνε σε πολυκαταστήματα που έχουν το αυτονόητο δηλαδή θέση για το αυτοκίνητο


Ενδιαφέροντα θέματα συζήτησαν ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Στασινόπουλος.
Την συνάντηση τους "αποκάλυψε" ο πρώτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου και διαβάζουμε τα παραπάνω. Πάντως με Αντιδήμαρχο τον Στασινόπουλο και να ζητάμε και από τη δημοτική Αστυνομία να επιβάλλει πρόστιμα δεν κολλάει κάπου. Άλλωστε τα 9 άτομα προσωπικό που έχει λένε πως δεν επαρκούν. Επί Γεωργάκη είχαμε τους πολλούς.

Η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου κατάργησε (ορθώς για εμάς) την Δημοτική Αστυνομία που στην ουσία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που τάχα καλείται να επιλύσει. Δεν πιστεύουμε στο θεσμό και τώρα που θα λειτουργεί και απόγευμα θα έχουμε περισσότερα πεταμένα λεφτά για υπερωρίες υπαλλήλων.

Ας είναι αφού έτσι νομίζουν πως η πόλη θα αλλάξει ας το προσπαθήσουν και πάλι. Το έργο με τους "λόχους" από δημοτικούς αστυνομικούς το έχουμε ξαναδεί . Κανείς δεν τους υπολογίζει και όσες κλήσεις και εάν μοιράσουν στους δημότες μας δεν θα λύσουν το θέμα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης που είναι έντονο. Για αυτό και δεν ψωνίζει κανείς από τα τοπικά μαγαζιά . Πάνε οι πολλοί εκεί που υπάρχει πάρκιν .

Εδώ δεν είναι mall και ουδείς σκέφθηκε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις κάνοντας ένα μεγάλο υπόγειο πάρκιν στο κέντρο της πόλης. Πάμε λοιπόν για κλήσεις ένα μέτρο που το μόνο που θα καταφέρει είναι να πηγαίνουν όλο και περισσότεροι σε καταστήματα με ΔΩΡΕΑΝ πάρκιν ή τουλάχιστον με χαμηλό τίμημα για σύντομο χρονικό διάστημα.

Α.Α 

3 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Δυστυχώς όμως δεν έγινε

Σταύρος Μαρίνης