ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίξτε την νέα προσπάθεια και στην ουσία πάρτε εσείς το "τιμόνι" του καραβιού

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Στηρίξτε την νέα προσπάθεια και στην ουσία πάρτε εσείς το "τιμόνι" του καραβιού

Αλγεινή αίσθηση έχει προκαλέσει στους αναγνώστες μας η επίθεση που δεχθήκαμε από την δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" η οποία αντί να απαντήσει σε αυτούς που φεύγουν θέλησε να απαξιώσει εμάς.



Καλώ τους αναγνώστες μας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί άλλωστε δεν έχουμε την ανάγκη να μας υποστηρίζουν υβρίζοντας. 

Ξέρουμε πολύ καλά και να υπερασπιστούμε το μέσο μας και κυρίως να πολεμήσουμε για το δικαίωμά μας να έχουμε άποψη και να την εκφέρουμε δημόσια. 

Άλλωστε αφού κινούμαστε στο χώρο της δεξιάς σίγουρα και στο μέλλον θα έχουμε "προστριβές" με όσους θεωρούν πως οι ψηφοφόροι ενός κόμματος είναι πρόβατα.

Εμείς δεν επιθυμούμε άλλωστε καμία αντιπαράθεση με ανθρώπους που ουδέποτε άλλωστε είχαν κομματικό χρίσμα για υποψήφιοι από τη ΝΔ. 

Η ΝΔ δεν είχε δώσει σε αυτές τις εκλογές ούτε καν στήριξη σε κανέναν από τους δύο τελικά κεντροδεξιούς υποψηφίους. Ουδέτερη στάση κράτησε και ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ κ. Στάθης Ευσταθόπουλος σεβόμενος την επίσημη θέση του κόμματος για τον δήμο μας.

Μία στάση με την οποία μπορεί εμείς να μη συμφωνούσαμε (για εμάς πρέπει ο καθένας να επιλέγει) αλλά μάλλον θα αποδειχθεί ευεργετική για τον ίδιο αφού μαθαίνουμε πως θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της τοπικής ( οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2020) έχοντας συμμάχους και ψήφους και από τις δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις. 

Θεωρούμε βέβαιο πως επειδή η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση θα υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα για πρόεδρος της τοπικής αφού όταν η ΝΔ ασκεί διοίκηση είναι περισσότεροι αυτοί που την ακολουθούν και θέλουν να έχουν και λόγο αλλά και θέση στα τεκταινόμενα.

Όταν θα πλησιάζει η ώρα των εκλογών θα έχουμε και περισσότερα να πούμε για τις υποψηφιότητες όχι μόνο για την θέση του προέδρου αλλά και για το Δ.Σ όπου στο κοινό ψηφοδέλτιο κάθε υποψήφιος θα παρουσιάσει την δική του δυναμική.

Εσείς συνεχίστε να διαβάζετε και μην ασχολείστε και τόσο με την προηγούμενη ανάρτησή μας. Άλλωστε εσείς είσαστε η δύναμη αυτού του ιστολογίου και στην ουσία εσείς με την επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία σας ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ για την πορεία του "καραβιού".

Κάντε το ιδίως τώρα που η δική μου "στενοκεφαλιά" που έχει να κάνει με τις πάγιες θέσεις μου για την πόλη και τα προβλήματά της θα παρακολουθεί τις προσπάθειες όσων θα συνεχίσουν και θα κάνουν πιο επαγγελματική την παρουσία του ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για όλους εμάς ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο διαδίκτυο.

Ήδη κάποιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις έχουν κατοχυρωθεί , κάποιες άλλες γίνεται προσπάθεια να αγοραστούν από τους ιδιοκτήτες τους και σίγουρα το όνομα ή το url δεν έχει τόσο αξία όσο το περιεχόμενο ενός site.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: