ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και βέβαια θα σας πούμε ποιο πρόσωπο προτιμάμε δεν θα το κρατήσουμε κρυφό - Άλλωστε εάν θέλουμε αλλαγή δημοτικής αρχής λογικό είναι να μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ όσοι αντιστάθηκαν

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Και βέβαια θα σας πούμε ποιο πρόσωπο προτιμάμε δεν θα το κρατήσουμε κρυφό - Άλλωστε εάν θέλουμε αλλαγή δημοτικής αρχής λογικό είναι να μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ όσοι αντιστάθηκαν

Μαρίνος Μπασούρης ένας εκ των διεκδικητών της ηγεσίας στην παράταξη " Πρώτα η Ηλιούπολη" 
Όσο πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές στην δημοτική παράταξη " Πρώτα η Ηλιούπολη" τόσο αναγνώστες μας στέλνουν μηνύματα εάν θα στηρίξουμε κάποιον! 



Προφανώς και ως δεξιό ιστολόγιο δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να εμπλακούμε αλλά από την άλλη πλευρά και επειδή οι δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν όχι μόνο κομματικό αλλά ούτε ιδεολογικό χαρακτήρα μπορούμε να πούμε πως ο επικεφαλής κρίνει κατά πολύ και την πορεία της εκάστοτε παράταξης.

Έτσι η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ήταν ένα δημιούργημα του Βασίλη Βαλασόπουλου που εκλέχθηκε δύο φορές δήμαρχος στηριζόμενος από ένα πολιτικό κόμμα που είχε μονοψήφια ποσοστά. Κατάφερε δηλαδή να συσπειρώσει γύρω του δημότες από πολλά διαφορετικά κόμματα και έχασε μόνο όταν εκ των έσω του έφυγαν βασικά στελέχη της δημοτικής του παράταξης. 

Σίγουρα λοιπόν εάν και εμείς δεν θα ασχοληθούμε ενεργά θα έχουμε άποψη κυρίως για το πρόσωπο όπως άλλωστε θα έχουν και όλοι οι δημότες που τους ενδιαφέρει ακόμα η πολιτική και που πιστεύουν στα πρόσωπα.

Στην Ελλάδα άλλωστε οι περισσότεροι πιστεύουν στα πρόσωπα και όχι στις παρατάξεις για αυτό και βλέπετε πως ήταν άλλη η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή , άλλη η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και άλλη η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Επειδή από ότι φαίνεται οι εσωκομματικές στη δημοτική παράταξη  "Πρώτα η Ηλιούπολη" πάνε για Άνοιξη του 2020 ή και ακόμα παρακάτω έχουμε καιρό για να πούμε και εμείς την προτίμησή μας.

Άλλωστε μέχρι το 2023 θα έχουμε διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη και φυσικά η παράταξη "ΗλιουποΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" θα έχει τον πρώτο λόγο και για τις επόμενες εκλογές αφού έχει ενισχυθεί με στελέχη από όλα τα πολιτικά κόμματα και έχει διαλύσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις σε μόλις τρεις μήνες διοίκησής της.

Η εικόνα είναι πως η δημοτική αρχή είναι πιο ισχυρή από όταν εκλέχθηκε και πως σίγουρα έχει σκαρφαλώσει η δύναμή της στο 20% ή και ακόμα παραπάνω από το "φτωχό" 15% που πήρε στις προηγούμενες εκλογές.

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ ευνοούν τον Γιώργο Χατζηδάκη αφού έχει ήδη ρίξει γέφυρες με το νέο ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας που θα είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της κεντροαριστεράς για τα επόμενα 10 χρόνια.

Καλή συνέχεια σε όλους και μείνετε συντονισμένοι γιατί προφανώς και εμείς απαντάμε σε όσους μας κατηγορούν!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΟΔΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ. Ή ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΓΡΑΨΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ" , ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ "ΝΕΑΡΗ" ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ , ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ Δ.Σ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.