ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φάρμακα από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης στο Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Φάρμακα από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης στο Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας





Το φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας είναι προφανώς και δημιούργημα της προηγούμενης διοίκησης του Βασίλη Βαλασόπουλου. Είναι "παιδί" της οικονομικής κρίσης αφού κάποιοι θεωρούν πως μπορεί κάποιος να σωθεί με αλληλεγγύη , αυτός που καταστράφηκε οικονομικά από τα λάθη της Σοβιετίας. 

Εμείς δεν το θεωρούμε και απαιτούμε να αλλάξει πορεία η χώρα και να γίνει κανονικό δυτικό κράτος. Δεν το βλέπουμε και για τον λόγο αυτό σπάνια βλέπετε να αναδεικνύουμε τέτοιες δράσεις.

Δώστε δουλειά και επιδόματα ικανά στον άλλο να πάρει τα φάρμακά του μη τον κρατάτε όμηρο της εκάστοτε ΕΞΟΥΣΙΑΣ που "φιλάνθρωπα" του προσφέρει ένα πιάτο φαγητό ή φάρμακα.

Του δίνει αυτά και μας ΧΡΕΩΝΕΙ όλους με πολλά εκατομμύρια ευρώ για να δημιουργήσει και άλλους αναξιοπαθούντες .

Υπάρχει και το Κοινωνικό Παντοπωλείο και άλλες τέτοιες δομές για τις οποίες φυσικά και εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί αφού για εμάς ένα θέμα αρχίζει μόνο όταν ο δήμος ζημιώνεται με ποσά που μπορούν να τον καταστήσουν εκ νέου χρεοκοπημένο. 

Γιατί όταν παρέλαβε το 2010 τον δήμο ο Βασίλης Βαλασόπολος στο ΜΕΙΟΝ 14 εκ. ευρώ, η αντιπολίτευση τότε του ζητούσε στα δημοτικά συμβούλια που παρακολουθούσαμε να το κάνει ακόμα πιο ΜΕΙΟΝ . 

Τώρα λένε πως πέτυχε επειδή ήταν εδώ οι θεσμοί και δεν άφηναν αλλά βλέπουμε άλλους δήμους να έχουν αυξήσει τα ελλείμματά τους και μέσα στην κρίση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης ξεκίνησε με δράσεις σε πολλά επίπεδα και φυσικά θεωρούμε πως οι δράσεις αυτές πρέπει να γίνονται γνωστές στους πολλούς.

Θα προτιμούσαμε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης να μην βοηθάει μια διοίκηση που δεν έχουμε δει να κάνει τίποτα σημαντικό για εκείνους.

Στην ουσία με τα δικά τους χρήματα βοηθάνε στην προβολή προσώπων που θα έπρεπε να βοηθάνε και αυτοί όσους τους προσφέρουν βοήθεια.

Δεν το βλέπουμε να γίνεται και δυστυχώς επειδή η εικόνα πουλάει δεν θα πέσουμε ποτέ στην παγίδα να μας πουν και εμάς "Καλικάντζαρους" οι ωφελημένοι.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε μόνο την είδηση βέβαια αλλά επειδή έχουμε καθιερώσει να μην κάνουμε κανονική ανάρτηση αλλά στην ουσία ενσωμάτωση από το facebook του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης το αφήσαμε ως έχει.

Καλή Χρονιά σε όλους λοιπόν τους επαγγελματίες της πόλης μας και κυρίως να φροντίζουν για την διαφήμισή τους γιατί προφανώς και στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ δεν επιβιώνει πάντα ο καλός αλλά ο πιο διαφημισμένος .

Ευτυχώς η δυστυχώς αυτό ισχύει και στον δικό μου τομέα και τα αποτελέσματα είναι η απαξίωση ενός λειτουργήματος που έγινε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και απαξιώθηκε όπως τόσα και τόσα άλλα μέσα στην οικονομική κρίση.

Σ..Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: