ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΔΗΛ δεν δείχνει πως κάτι θα αλλάξει

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΔΗΛ δεν δείχνει πως κάτι θα αλλάξει

Διαβάζοντας εδώ μπορείτε να δείτε τα πάνω από 2 εκ. ευρώ που θα πέσουν και φέτος στον ΠΑΟΔΗΛ  Φυσικά κάποιοι θα πουν και ίσως δικαίως πως αυτά δεν επαρκούν όπως χαμένα πάνε και τα 9 εκ ευρώ τον χρόνο για την καθαριότητα την ώρα που η πόλη βρωμάει.



Δεν γίναμε σοφότεροι και μόνο ο Μιχάλης Κουρής από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ψήφισε ΛΕΥΚΟ στην Οικονομική Επιτροπή. Τα άλλα μέλη σύμφωνα με όσα ανέβηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είπαν ΝΑΙ .

Έλειπαν οι κ. Ψυρρόπουλος , Κοκοτίνης και Σταύρος Γεωργάκης σύμφωνα με τα πρακτικά και αυτό ίσως έχει την σημασία του. Την "παράσταση" παρακολούθησε και ο Γαβριήλ Αραμπατζής που δεν έχει δικαίωμα ψήφου στην Επιτροπή ούτε έχει κάποιο μέλος αφού τερμάτισε πέμπτος στις πρόσφατες εκλογές.

Καλό που παρακολουθεί και δείχνει ενδιαφέρον για όσα κάθε χρόνο ζούμε με τους προϋπολογισμούς των ΝΠΔΔ του δήμου που είναι μονίμως στο δημοσιογραφικό μας "στόχαστρο" εξαιτίας του γεγονότος πως είναι πηγή κινδύνων για την δημιουργία ελλειμμάτων στο δήμο μας.

Κάποια ΝΠΔΔ όπως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης κατά εμάς είναι δημιουργίες για να "εξαφανίζονται" χρηματικά ποσά που μάλλον κανείς δεν θέλει να μάθει που καταλήγουν. Άλλωστε όλες οι δημοτικές παρατάξεις στηρίζουν τα 300.000 ευρώ το λιγότερο που "τρώει" ένα ΝΠΔΔ που δεν απασχολεί καν εργαζόμενους!

Επειδή πέφτει πολύ χρήμα και στην "ενημέρωση" σε άλλη ανάρτηση σχετικά να ενημερώσουμε τον φίλο Παύλο Παπαθανασίου πως τελικά είδαμε πως η "νέα" διοίκηση ενδιαφέρεται για τους δημοσιογράφους και στηρίζει έμπρακτα όσους μνημονιακούς ή μη βλέπουν σαν τον Παύλο πως η πόλη άλλαξε προς το καλύτερο φυσικά!

Για όσους δεν το βλέπουν ή είναι σαν και εμάς που λέμε πως άλλαξε προς το χειρότερο φυσικά και δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ!

Και λογικό είναι γιατί μόνο η ΝΔ χρηματοδοτεί ΜΜΕ για να την βρίζουν ιδίως την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου με κραυγαλέα παραδείγματα.

Βλέπετε ο "ακραίος" Σαμαράς δεν ενοχλήθηκε από την κριτική των Μαυρίκων και των λοιπών που έπαιρναν κρατική διαφήμιση για να τον υβρίζουν! Και καλά έκανε γιατί άμα προσπαθείς να ελέγχεις τα ΜΜΕ δεν πετυχαίνεις ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα , ιδίως σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: