ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και τα μηνύματά σας

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και τα μηνύματά σας


Οι χιλιάδες επισκέψεις του τελευταίου μήνα μας κατέβασαν και άλλο στην θέση μας στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com . 

Τα δεκάδες μηνύματα των αναγνωστών μας εκτός από τα καθιερωμένα χρόνια πολλά μας ζητούν να βρούμε χρόνο.

Το γεγονός πάντως είναι πως αυτό το ιστολόγιο μόνο φέτος ξεπέρασε τις 1100 αναρτήσεις τον χρόνο ενώ τα περισσότερα χρόνια είχε λιγότερες και από 280 τον χρόνο.

Ακόμα και χρόνος να βρεθεί δεν υπάρχει καμία διάθεση από μέρους μου να ασχοληθώ με θέματα που πλέον τα έχει λύσει ο ίδιος ο χρόνος!

Οποιαδήποτε μελλοντική ΝΙΚΗ απλώς θα αποδεικνύει το χάσιμο χρόνου και την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να αλλάξουμε τους ΜΥΘΟΥΣ και τις Ιδεοληψίες που ακόμα κατέχουν σημαντικό ποσοστό στην καθημερινότητα και στον λόγο που εκφέρουν οι συνδημότες μας.

Στο κυνήγι της Δημόσιας Περιουσίας ξεπούλησαν το μέλλον των παιδιών μας όσοι ακόμα και σήμερα στηρίζουν την Σοβιετία εις βάρος όλων μας.

Τα παιδιά μας πάνε για σπουδές εκεί που υπάρχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια την ίδια ώρα που στα πανεπιστήμια της χώρας μας διδάσκουν καθηγητές που αντί να διευρύνουν τις επιλογές των φοιτητών προσπαθούν να τις μειώσουν.

Δεν θέλουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια λένε για να μην πολεμηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Παιδείας Δηλαδή για να συνεχιστεί ο αριστερός μεσαίωνας στα πανεπιστήμια που έδωσε πτυχία σε πολιτικούς νάνους και δημαγωγούς που βρίζουν την Δύση αλλά παρακαλάνε να είναι μέλη της.

Το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ του Ανδρέα Παπανδρέου έγινε ΝΑΙ και στα δύο επί πρωθυπουργίας του και το ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ του ΘΑΝΑΤΟΥ φυσικά ήταν για τους αφελείς αφού αυτές και ΜΟΝΟ προστατεύουν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και όχι ένας στρατός που ηττήθηκε σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε εδώ και δύο αιώνες.

Οι μεγάλες Ιδέες και οι Βενιζέλοι οδήγησαν στην Μικρασιατική Καταστροφή και όχι φυσικά ο Εθνικιστικός λόγος του Ίωνα Δραγούμη που είχα ταχθεί κατά της Μεγάλης Ιδέας και ήθελε την δημιουργία ενός πολυεθνικού Ελληνικού Κράτους!

Αυτά γιατί κάποιοι Εθνικιστές του κ@λου αμφισβητούν το Αμερικανικό Έθνος μη βλέποντας τα τεράστια επιτεύγματά του σε όλους τους τομείς.

Ο Ίωνας Δραγούμης έγραψε είπε και φώναξε μια αλήθεια που κανείς δεν άκουσε. Πως :«ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας ήταν ο Βενιζέλος και οι συμπαραστάτες του, Κρητικοί και Μικρασιάτες» Δυστυχώς ακόμα και σήμερα οι πολλοί αγνοούν τα σύμφωνα που υπέγραψε ο Ελευθέριος Βενιζέλος που ήταν ένας ακόμα καιροσκόπος κρητικός πολιτικός που οδήγησε στο να μικρύνει η χώρα μας με τις άφρονες πολιτικές του.

Οι προσμίξεις λοιπών με τα άλλα βαλκανικά έθνη δεν ήταν για τον Ίωνα Δραγούμη αρνητικές και προφανώς είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ οι Ναζί της Χρυσής Αυγής να τον επικαλούνται αφού δεν ήταν προφανώς οπαδός καμιάς "καθαρότητας" και δεν υπήρξε ρατσιστής κατά οποιουδήποτε Έθνους.

Κλείνω λοιπόν γράφοντας τα λόγια του αφού προφανώς και θα παραμείνω ΠΙΣΤΟΣ στις Ιδέες που αυτός δίδαξε μέχρι να πεθάνω.

«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.»

Ας διαβάσουν λοιπόν οι πάντα Κρητικοί μισθοφόροι τα βιβλία του και ας φερθούν έστω και μια φορά με γνώμονα τα συμφέροντα της χώρας . Γιατί προφανώς και οι λεονταρισμοί τους δεν ωφελούν την χώρα μας και ο στρατός που έχουν δεν εγγυάται καμία εδαφική μας ακεραιότητα όπως διαφάνηκε και στην κρίση των Ιμίων όπου μάθαμε από τους Αμερικανούς πως Τούρκοι είχαν ανέβει σε ελληνική βραχονησίδα. 

Επειδή προφανώς και ουδείς από τους Τούρκους φοβάται τις δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου και του Ελληνικού πολιτικού συστήματος και ελλείψει ενός Ίωνα Δραγούμη από τη Βουλή οι συμφωνίες που έρχονται θα καταδείξουν σε όλους μας πως οι ανέξοδοι τσαμπουκάδες δεν οδηγούν πουθενά 

Αυτά τα ολίγα και διαβάστε Ίωνα δεν κάνει κακό , άλλωστε ο ίδιος απέδειξε πως παρά τα λάθη του τα οποία διόρθωσε όσο ωρίμαζε παραμένει ένας λαμπρός φάρος για οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. 

Και όταν με το καλό μπορέσουμε ως Έθνος να τιμάμε τέτοιους πολιτικούς και όχι μόνο τους Βενιζέλους τότε θα δούμε σίγουρα και καλύτερες ημέρες.... 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: