ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι διαπιστώσεις του νέου προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ.Πανταζόπουλου είναι απογοητευτικές

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Οι διαπιστώσεις του νέου προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ.Πανταζόπουλου είναι απογοητευτικές



Διαβάζοντας την ανακοίνωση του νέου προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου για την κατάσταση στο ΠΑΟΔΗΛ προφανώς και η πρώτη σκέψη είναι πως ο οργανισμός πρέπει να κλείσει.



Σε περίπτωση που παραμένει ανοιχτός το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να βολεύουμε ιδιώτες που το παίζουν πρόεδροι με τα δικά μας γήπεδα και αθλητικούς χώρους και διατηρώντας ομάδες χωρίς να καταβάλλουν ούτε 50.000 ευρώ το χρόνο από την δική τους τσέπη.

Στο χρόνο 5:01:00 ο Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έδωσε την εικόνα τι παράλαβε η διοίκηση Βαλασόπουλου από την προηγούμενη διοίκηση στους αθλητικούς χώρους. Προφανώς οι Ευσταθίου και Αραμπατζής με την ΣΙΩΠΗ τους αποδέχθηκαν τα αίσχη της διοίκησης Αναγνώστου και στον τομέα του αθλητισμού.

Αθλητικοί χώροι χωρίς άδειες λειτουργίες και Κολυμβητήριο χωρίς έξοδο κινδύνου! Αυτά τα έργα έκαναν τότε για αυτό τον λόγο δεν ξαναείδαμε δεξιό δήμαρχο στην πόλη μας.

Τα αθλητικά σωματεία τζαμπατζήδες δεν μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν. Η ΠΑΕ της ΓΣΗ άφησε χρέη στη ΔΕΗ 35.000 ευρώ και εξακολουθεί και υπάρχει! Αναζητείστε χορηγούς αγαπητοί φίλοι της Ηλιούπολης αφού δεν καταφέρατε τόσα χρόνια να προσελκύσετε έναν λεφτά που θα βάλει και όχι θα βγάλει από την αγαπημένη μας ομάδα. 

Αντίστοιχες οφειλές έχουν και τα άλλα σωματεία ίσως μικρότερες θα μας ενημερώσει ο κ. Πανταζόπουλος προσεχώς και φυσικά το πάρτι κάπου εδώ θα πρέπει να τελειώσει οριστικά.

Χωρίς να θέλω να πω πως δεν κάνουν αγώνα για τον Πολιτισμό τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας τα καλώ να βρουν χορηγούς και να γίνουν επαγγελματικά αλλιώς στο μέλλον θα έχουν πρόβλημα για την επιβίωσή τους.

Κατανοώ πως είναι δύσκολο να κάνεις επαγγελματικά σωματεία αλλά δεν μπορούμε να καλύπτουμε εμείς τις ανάγκες για αθλητισμό που δεν παρέχεται άλλωστε ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά που συμμετέχουν στα ιδιωτικά σωματεία τους.

Άμα είναι να πληρώνουμε εμείς τα έξοδά τους ας τα πάρει ο δήμος να κάνει κοινωνικό αθλητισμό ερασιτεχνικό να δικαιωθεί εμπράκτως και η Σοβιετία μας που φτάνει στο σημείο να συντηρεί ιδιωτικά σωματεία με τα χρήματά μας.

Στα 5Χ5 ο κ. Κοκοτίνης ισχυρίστηκε πως μπορεί εάν δουλευτούν από τον δήμο να έχουμε ΚΕΡΔΟΣ , Ακούω με προσοχή την άποψή του και εάν είναι έτσι να γίνει άμεσα. Γιατί δηλαδή να μην έχει έσοδα ο δήμος μας εάν και εφόσον αυτό που λέει ο κ. Κοκοτίνης ισχύει στην πράξη με σωστή διαχείριση.

Για μένα και για να τελειώνουμε θεωρώ καταστροφικό και τον Κρατισμό και την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και εάν το Κράτος μπορεί να έχει κέρδος από τις δομές του δουλεύοντας της το ίδιο δεν στέκομαι εμπόδιο σε αυτή την προοπτική που είναι προς το συμφέρον των πολλών.

Ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές μας διαφορές θεωρώ πως τόσο ο κ. Κοκοτίνης όσο και η κ. Τσατσούλη γνωρίζουν τα προβλήματα της πόλης και εάν και δεν τους ψηφίζω κρίνω πως η παρουσία τους είναι θετική για να μαθαίνω και εγώ πως η Σοβιετία μπορεί να λειτουργήσει και με ΚΕΡΔΗ και όχι μόνο με ζημιά.

Η μέχρι τώρα πορεία της Σοβιετίας μας έδειξε βέβαια πως όπου επικράτησε ο Κρατισμός έφερε ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ και κυρίως ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Για τον λόγο αυτό εάν και σχεδόν προλετάριος πλέον πιστεύω στον καπιταλισμό και μάχομαι όχι για την κατάλυσή του αλλά για την βελτίωση του και κυρίως για να έχει κοινωνικό πρόσωπο .

Και έχει εάν δείτε σε πολλά κράτη του δυτικού κόσμου.

Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: