ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλα 14.909 ευρώ για το web radio του δήμου που δεν ακούει κανείς!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Άλλα 14.909 ευρώ για το web radio του δήμου που δεν ακούει κανείς!

Διαβάζουμε εδώ πως η "νέα" διοίκηση δίνει πάνω από 14.000 ευρώ σε ιδιώτη για ένα web radio που έχει μηδαμινή απήχηση!



Το θέμα είναι πως για το ίδιο διαδικτυακό ραδιόφωνο και η προηγούμενη διοίκηση είχε χαλάσει έναν σκασμό λεφτά (θα γράψουμε και για αυτούς) χωρίς ποτέ να κάνουν το αυτονόητο να κάνουν το μέσο να έχει απήχηση για να περνάνε και τα μηνύματά τους

Μέσα στα καθήκοντα του ιδιώτη θα είναι να ενημερώνει ανά μήνα την διοίκηση για την επισκεψιμότητα του site με κόστος 60 ευρώ . Δεν χρειάζεται το κάνω ήδη ΤΖΑΜΠΑ και πλέον με το web radio θα δούμε εάν αυξηθεί καθόλου η επισκεψιμότητα του site του δήμου που βρίσκεται στην alexa.com πιο κάτω και από το ιστολόγιό μας.

Άλλο παράδοξο της σύμβασης που θέλουν να παρουσιάσουν ως προσφορά και μάλιστα συμφέρουσα είναι πως θα εκπαιδεύει τους εθελοντές που θα κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές με κόστος 30 ευρώ την ώρα . Υπολογίζει πως με 20 ώρες τον μήνα θα έχει μετατρέψει τους "εθελοντές" σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς  άρα άλλα 600 ευρώ για κάτι φυσικά που δεν θα πετύχει!

Θα τηρεί μάλιστα και αρχείο των ραδιοφωνικών εκπομπών των εθελοντών λες και είναι ο ΣΚΑΪ και φοβάται μη χάσει το υλικό.

Φυσικά και η εταιρεία πολύ σωστά εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία το θέμα είναι πως πρέπει να μάθουν και οι πολλοί πως ουδείς αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να διαχειρίζονται έτσι τα χρήματά μας.

Θα μπορούσαν να έχουν μέχρι και έσοδα από το ραδιόφωνό τους αλλά προφανώς και δεν μπορεί αυτό να επιτευχθεί με εθελοντές και κυρίως με νοοτροπία δημοσίου!

Όπως μπορείτε να δείτε δεν θα αγοραστεί τίποτα αφού τα έξοδα δημιουργίας του σταθμού είχαν καλυφθεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Εδώ έχουμε να κάνουμε απλά με την εμμονή στον ερασιτεχνισμό που επικρατεί και σε αυτή την διοίκηση για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο αφού το θέμα είναι για εμάς νέο και το "ψάχνουμε".

Η έρευνα αγοράς της "νέας" διοίκησης απέκλεισε προφανώς όσους μεγάλους "παίχτες" θα μπορούσαν να βάλουν τη διοίκηση στο πνεύμα του κέρδους από ένα διαδικτυακό ΜΜΕ.

Η απόφαση του δημάρχου προφανώς και είναι σε γνώση  τόσο του υπεύθυνου τύπου κ. Κατσώνη όσο και των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων και εάν δεν είναι καιρός να γίνει!!!!

Επειδή τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί για κάτι που δεν αποδίδει με είχαν και παλιότερα κάνει να αναφερθώ . Αυτή την φορά λέω να το κάνω με πιο πολύ ζέση μπας και οι δημότες μας που δεν τους νοιάζει που θα είχαμε 3 τουλάχιστον βρεφονηπιακούς σταθμούς εάν δεν δημιουργούσαμε και συντηρούσαμε την "μαύρη" τρύπα που λέγεται Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αγανακτήσουν με το web radio.

Βέβαια για να αγανακτήσουν πρέπει και να το ακούνε και αυτό δεν φαίνεται από τις επισκέψεις της σελίδας του δήμου όπου φιλοξενείται το web radio.

Πετάμε λοιπόν χρήματα προφανώς για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις γιατί προφανώς και ένας σταθμός που δεν έχει επισκεψιμότητα δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος για τους πολλούς.

Αυτά προς το παρόν με τις προσπάθειες της "νέας" διοίκησης και τους Συνεργούς της που προφανώς βολεύουν και άλλες παρατάξεις οι οποίες απλώς κοιμούνται και διαβάζουν από εμάς τι παίζετε!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: