ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για κάποιους πως δεν κατάλαβαν πως ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου πήρε θέση για τον Προφήτη Ηλία

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Για κάποιους πως δεν κατάλαβαν πως ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου πήρε θέση για τον Προφήτη Ηλία

Τα γνωστά φασιστοειδή της πόλης άρχισαν να υβρίζουν τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου επειδή πήρε θέση στις άναρθρες κραυγές των ορφανών του Στάλιν της πόλης. Ευτυχώς ο συνδημότης μας Πάνος Τότσικας είναι απλώς οπαδός της "νομιμότητας" και είναι διαχρονικά όταν και έγινε ο ναός της Αγίας Μαύρας παρά τις τότε αντιδράσεις του Δημάρχου Κιντή που είχε κινητοποιήσει τους οπαδούς του κατά αρχικώς του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Μουλατσιώτη και μετέπειτα κατά της Αρχιεπισκοπής. Δεν υβρίζει ο κ. Τότσικας και για αυτό αναπαράγουμε τον διαδικτυακό διάλογο που είχε με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου. Τους υβριστές εμείς ΔΕΝ τους παίζουμε .



Μειωτικοί χαρακτηρισμοί που προφανώς και δεν έχουν σχέση με την ποιότητα του ιερέα και έλλειψη σεβασμού προς τους κληρικούς που συναντάς βέβαια σε οπαδούς της αριστεράς κομμουνιστικής ή μη. Βέβαια ευτυχώς δεν είναι όλοι οι αριστεροί ΑΘΕΟΙ . Ήθελαν δηλαδή από τον Αρχιμανδρίτη να τηρήσει την δική τους "νομιμότητα" αυτή που ξεπουλάει τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής, αυτή που δεν έχει κάνει αγώνες για να κτίσει αλλά για να γκρεμίσει. 

Καλούμε την οργανωμένη Πολιτεία να προστατέψει τον ιερέα από την ΟΡΓΗ όσων θεωρούν πως η Ορθοδοξία μας δεν πρέπει να έχει φωνή. Τα γιαούρτια ας τα φάνε οι ίδιοι δεν θα τους επιτρέψει κανείς να βεβηλώσουν ναούς ή να αγγίξουν τον εκπρόσωπο του Θεού επί της Γης. Άλλωστε πέρσι τέτοια εποχή είχαν βανδαλίσει την φάτνη του ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας και η στοχοποίηση του ιερέα δεν είναι σαν και αυτή που γίνεται σε εμάς που προφανώς και  έχουμε προβλέψει πως ενοχλούμε και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

Άλλωστε η πόλη έχει κακό παρελθόν με αποκορύφωμα την δολοφονία του δημοσιογράφου και ΠΙΣΤΟΥ χριστιανού Σωκράτη Γκιόλια το καλοκαίρι του 2010.

Αντί λοιπόν να κυνηγάνε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, ας φροντίσει το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης να έχει υπό παρακολούθηση τα εξτρεμιστικά εκείνα στοιχεία που και στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει προβλήματα με τις δράσεις τους.

Σε αυτά φυσικά δεν ανήκουν τα επώνυμα προφίλ όπως του κ. Τότσικα και άλλων που διαφωνούν με τις εργασίες στον Υμηττό αλλά κάποια ανώνυμα προφίλ που μεταξύ σοβαρού και αστείου θέλουν να επιβάλλουν την "νομιμότητα" εάν και οι ίδιοι είναι μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

Και μπορεί η ΕΛ.ΑΣ να τα έκανε μαντάρα στη σύλληψη της Ρούπας αλλά δεν θα ανεχθούμε από κανέναν να παίζει με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ πολιτών μη αλλάζοντας τη δομή μιας Αστυνομίας που δυστυχώς όπως έχει επισημανθεί από το 2013 είναι το πρόβλημα και ΟΧΙ η λύση στο θέμα της Εγκληματικότητας.

Το "Τσακίστε τον Φασισμό" που κάποιοι θεωρούν πως είναι πλάκα οδήγησε σε 17 σφαίρες από Καλάσνικοφ έξω από σπίτι στην Ηλιούπολη. 

Οι δράστες που ουδέποτε συνελήφθησαν όπως είχε υποσχεθεί ο τότε και σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη ( το ξεβράκωμα μάλλον θεωρεί προστασία) συνεχίζουν και κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και αρχίζουν και πάλι να σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Επειδή και παλιότερα έχουν προσπαθήσει να φιμώσουν τον Αρχιμανδρίτη ,ας μην ξαναζήσουμε αυτό το έργο.

Για όσους ονειρεύονται τον ιερέα με φούστες να τους πούμε πως είναι και ο μοναδικός που τιμάει τα παντελόνια που φοράει. 

Ας σταματήσουν την λάσπη λοιπόν γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει κανόνες και προφανώς δεν αναγνωρίζει ιδιαιτερότητες στις τάξεις της , τέτοιες που προσπαθούν να του προσάψουν ελλείψει προφανώς επιχειρημάτων για τις πάγιες ΘΕΣΕΙΣ του.

Κρίμα για τη μη στήριξη του ιερέα από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης και τους επικεφαλείς τους. Τα θέματα τα έχουμε αναφέρει και τα αναφέρουμε και στις συναντήσεις μας με κυβερνητικά στελέχη.

Όχι πως ο ιερέας έχει την ανάγκη τους αυτοί τρέχουν σε κάθε προεκλογική περίοδο για να κερδίσουν ψήφους πιστών.

Τώρα αντιληφθήκαμε και γιατί κράτησε αυτή την στάση στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Αφού κάποιοι κεντροαριστεροί τον σέβονται περισσότερο εμείς γιατί να τον ψέξουμε; 

Επειδή ο Θεόδωρος Γεωργάκης αποδεικνύεται πιο πιστός από όσους πολιτεύονται με το τρίπτυχο Πατρίς - Θρησκεία -Οικογένεια προφανώς και ο ιερέας έδωσε τα συγχωροχάρτια. Από ότι αποδεικνύεται στην πράξη πλην Σαμαρά και όσων ακόμα τον ακολουθούν η ΝΔ "τιμάει" την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών και ενεργεί ως μη όφειλε στο να μπει το γειτονικό μας Κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Άλλωστε ουδείς τον στηρίζει δημόσια από όσους το οφείλουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: