ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φροντίζουν την "ασφάλεια" στο βηματισμό της προηγούμενης διοίκησης

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Φροντίζουν την "ασφάλεια" στο βηματισμό της προηγούμενης διοίκησης


Όπως θα δείτε κάνοντας κλικ εδώ έχει αναθέσει σε τεχνικό ασφαλείας συγκεκριμένη εργασία και τον πληρώνει με 5820 ευρώ για το 2019 και άλλα 5.680 ευρώ για το νέο έτος 2020.



Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις η "νέα" διοίκηση δίνει με απευθείας αναθέσεις (νόμιμα αφού τα ποσά είναι μικρότερα από τις 25.000 ευρώ) στους ίδιους προμηθευτές τις ίδιες εργασίες. Προφανώς και είναι πιο καλοί ή προσφέρουν καλύτερες τιμές. Εμείς απλώς δημοσιεύουμε τις αποφάσεις που είναι αναρτημένες στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να πηγαίνουν μελετημένοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στα δημοτικά συμβούλια και εάν τους ενοχλεί κάτι να το κάνουν θέμα.

Εμάς η συγκεκριμένη ανάθεση δεν μας αφορά. Και δεν μας αφορά καθόλου γιατί για το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης δαπανώνται κάθε χρόνο πάνω από 300.000 ευρώ χωρίς να μας απαντήσει ποτέ κανείς σε ποιες τσέπες πάνε αυτά τα χρήματα.

Μέχρι τώρα το Μουσείο μας έχει στοιχίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα ανήκει πλέον στην ΕΤΑΔ και όχι στον δήμο μας γιατί ήταν του Νάστου το οικόπεδο και είναι μέσα στα 94 που θα "αξιοποιηθούν" από την ΕΤΑΔ συντόμως.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: