ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα τοπικά site και ιστολόγια παίζουν τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη λες και εκπροσωπούν κανένα 20% των δημοτών μας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Τα τοπικά site και ιστολόγια παίζουν τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη λες και εκπροσωπούν κανένα 20% των δημοτών μας


Μεγάλη προβολή έχουν από τα ΜΜΕ της πόλης όλες οι ανακοινώσεις των Συνεργών με την Ηλιούπολη λες και εκπροσωπούν μεγάλη μερίδα των συνδημοτών μας οι "ακραίες" απόψεις τους.



Απόψεις που θέλουν το άμεσο γκρέμισμα της επέκτασης του ξωκλησιού που έγινε ναός  στον Προφήτη Ηλία , και φυσικά την αέναη μάχη κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που "εργολαβικά" σχεδόν κάνουν οι Συνεργοί από την πρώτη μέρα δημιουργίας τους.

Στο πλευρό τους η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του κ. Μανιάτη που προσπαθεί να τους βγει από τα αριστερά με την υποστήριξει του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είχαν στις τελευταίες εκλογές. Ποιες είναι οι απόψεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον κόσμο μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του κόμματος. 

Μια σελίδα με μηδαμινή επισκεψιμότητα όπως και οι ψήφοι που συγκέντρωσε το κόμμα στις τελευταίες εκλογές. Μιλάμε για έξοδο της χώρας από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και φυσικά μιλάμε για μια κοινωνία όπου τάχα ο πλούτος και η Εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια αυτών που τα παράγουν!

Οι εξωφρενικές και ανεφάρμοστες απόψεις τους προφανώς και εάν εφαρμόζονταν θα οδηγούσαν σε μια κόκκινη χούντα τύπου Τσαουσέσκου ή Χότζα όπως σε κράτη δηλαδή όπου επικράτησε για δεκαετίες ο κόκκινος ολοκληρωτισμός. Είναι διεθνιστές και προφανώς για αυτούς δεν υπάρχουν έθνη και κράτη αλλά μόνο αταξικές κοινωνίες 

Μιλάνε για αυξήσεις μισθών, μείωση ωρών εργασίας και κυρίως για ταξική αλληλεγγύη και φυσικά ανοιχτά σύνορα που θα υποδέχονται όλους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες! Βέβαια δεν του κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας έβγαλε από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ αλλά ούτε το ΚΚΕ όπου θα μας πάει στον "υπαρκτό σοσιαλισμό" αυτοί προφανώς θεωρούν πως θα μας πάνε καλύτερα

Πιστεύουν στον κομμουνισμό που θεωρούν πως δεν είναι για τα Μουσεία και έχουν δίκιο αφού γα εμάς η ΘΕΣΗ του είναι αφού θέλουν να προχωρήσουν όπως ισχυρίζονται σε "λαϊκές επαναστάσεις" στις φυλακές!

Το παρακάτω δικό τους κείμενο κάντε κλικ εδώ και γελάστε είναι οι βασικές τους θέσεις για τον κόσμο . Σίγουρα η ΟΥΤΟΠΙΑ τους δεν είναι ακίνδυνη γιατί κάποιοι παλιότερα με τις ίδιες Ιδέες είχαν οδηγήσει ολόκληρους λαούς σε ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Προφανώς και τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν πως αγνοούν τις απόψεις τους και σε έναν ατελείωτο χαβαλέ που μας οδήγησε στη χρεοκοπία προβάλλουν πρόσωπα που αμφισβητούν ευθέως την Αστική μας Δημοκρατία μιλώντας για δήθεν λαϊκές επαναστάσεις!

Τέτοιες που δεν έγιναν φυσικά ούτε εκεί που επικράτησε η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που επικράτησε ποτέ που δεν είναι άλλη από τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. 

Χωρίς εκλογές φυσικά με ΒΙΑ και σφάζοντας όσους διαφωνούσαν με το αδιέξοδο των απατηλών και ψεύτικων απόψεων του για τον κόσμο και την κοινωνία.

Διαβάζοντας τις ΘΕΣΕΙΣ τους καλούμε επιτέλους  τους πολλούς να πάρουν ΘΕΣΗ γιατί ο δικός τους ΦΑΣΙΣΜΟΣ γίνεται ανεκτός από τα ΜΜΕ και φυσικά μπορεί να παρασύρει νέους ανθρώπους που έχουν μειωμένη νοητική ικανότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Γιατί στην ουσία όποιος μάχεται τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ μάχεται την ίδια την Δημοκρατία γιατί η τελευταία έχει υπάρξει μόνο σε καπιταλιστικά κράτη.

Ένα 15% περίπου λοιπόν των δημοτών μας είναι λάτρεις του κομμουνισμού και τάχα πολέμιοι του ΦΑΣΙΣΜΟΥ αλλά όταν το δεξιό δικό μας ιστολόγιο έχει επανειλημμένα εκφράσει πως αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για την πόλη μας η παρουσία του πορτρέτου του δοτού δημάρχου της Χούντας Κ. Δελλαπόρτα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης δεν τους είδαμε να το κάνουν θέμα.

Βλέπετε εάν δεν υπήρχε η χούντα και τα αποβράσματά της η πόλη δεν θα είχε επί 12 χρόνια κομμουνιστή δήμαρχο και σήμερα η χώρα μας όπως όλες οι ανεπτυγμένες και μη δυτικές κοινωνίες θα είχαν απαλλαγεί από τους σταλινοφασίστες που μας διοργανώνουν και αντιφασιστικές συναυλίες ξεχνώντας πάντα να καταδικάσουν τον κόκκινο ΦΑΣΙΣΜΟ και πολιτικά σκουπίδια όπως ο Στάλιν , ο Χότζα και ο Τσαουσέσκου.

Η εμμονή κάποιων ΜΜΕ να προβάλλουν τους σταλινοφασίστες και τις Ιδέες τους απλά επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι κομμουνιστές πως οι καπιταλιστές είναι τόσο κολλημένοι με το κέρδος που θα μας πουλήσουν και το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουμε!

Επειδή θα σας λείψουμε και το ξέρουμε ήδη γράφουμε αυτό το κείμενο για να είναι καταγεγραμμένη η ΑΠΟΨΗ μας και κυρίως για να αναδείξουμε την υποκρισία όσων τάχα είναι υπερασπιστές της Αστικής μας Δημοκρατίας αλλά παράλληλα κλείνουν και το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ.

Γιατί προφανώς και εάν επικρατήσουν οι Ιδέες της Τσατσούλη, του Μανιάτη και του Στασινόπουλου με τον τελευταίο να είναι πιο κοντά στο να περάσει στο ΣΥΡΙΖΑ που μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά σε ένα αστικό κόμμα που σέβεται τους Θεσμούς ( το απέδειξε όταν κατέλαβε την Εξουσία και δεν μας έκανε κομμουνιστικό κράτος ) ιστολόγιο σαν το δικό μας δεν θα υπάρχει.

Γιατί οι κομμουνιστές δεν δέχονται την αντίθετη άποψη και το έχουν αποδείξει ιστορικά με εκατόμβες θυμάτων σε όποιους αντιστέκονταν στον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ τους.

Επειδή εγώ δεν είμαι της άποψης πως η Δημοκρατία μας είναι σταθερή και φάνηκε άλλωστε την περίοδο της κρίσης πρέπει όχι μόνο να λέμε πως είμαστε οπαδοί της Αστικής Δημοκρατίας αλλά και να την υπερασπιζόμαστε .

Αλλιώς τους δίνουμε το σχοινί για να μας κρεμάσουν!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: