ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του ενεργού συνδημότη μας και φίλου Άγγελου Κάνδηλα για τα Χριστούγεννα

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Οι ευχές του ενεργού συνδημότη μας και φίλου Άγγελου Κάνδηλα για τα Χριστούγεννα


Από το προσωπικό λογαριασμό του στο facebook η παραπάνω ανάρτηση. Ο φίλος Άγγελος Κάνδηλας τρέχει από τον Αύγουστο ένα ιστολόγιο κάντε κλικ εδώ
Ένα ιστολόγιο που ενημερώνει τους δημότες μας για τα κακώς κείμενα της πόλης. Έτσι όπως τα βλέπει ο συνδημότης μας Άγγελος Κάνδηλας που δεν είναι "τεμπέλης" όπως εγώ γυρίζει όλη την πόλη και με τον φωτογραφικό του φακό καταγράφει εικόνες που προφανώς και είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ σχολιάζοντας παράλληλα ( αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα ) όσα κρίνει αυτός άξια σχολιασμού.


Το ιστολόγιο που είχε περάσει ακόμα και το δικό μας , κάποιοι αφελείς και φυσικά ΦΑΣΙΣΤΕΣ το μπλόκαραν από το να κάνει αναρτήσεις στο facebook με αναφορές τους πως τάχα έχει κακόβουλο και προσβλητικό περιεχόμενο!


Φυσικά μπείτε και δείτε το κάνοντας κλικ εδώ είναι απόλυτα συμβατό με όλους τους κανόνες δεοντολογίας. Απλώς κάποιοι θεωρούν πως ένα ιστολόγιο "πεθαίνει" επειδή κάποιοι για μένα το έχω γράψει και αναλύσει δεκάδες φορές κάνουν το λάθος και ενημερώνονται από το facebook χωρίς να μπαίνουν απευθείας (direct) στο ΜΜΕ που τους αρέσει.


Δεν θα τους περάσει και φυσικά το ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα θα συνεχίσει να διαβάζετε. Αρκεί βέβαια και εσείς να μπαίνετε στον κόπο να το παρακολουθείτε.


Μπείτε λοιπόν και δείτε τις καθημερινές αναρτήσεις του και είμαι σίγουρος πως θα το αγαπήσετε. Είναι καλό να υπάρχουν πολλά και διαφορετικά ΜΜΕ στην πόλη γιατί προφανώς και η Αστική μας Δημοκρατία απεχθάνεται την ΜΙΑ και μοναδική άποψη σε πολλά θέματα.


Εμείς υπάρχουμε ακόμα για την διαφορετικότητά μας. Ούτε πολλές αναρτήσεις κάνουμε αλλά για να είμαι ειλικρινής κάθε μέρα που περνάει βαριέμαι όλο και περισσότερο να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα σε δημότες που αποφάσισαν πως η Σοβιετία μας πρέπει να εξακολουθήσει να υπάρχει!


Μάλλον θα βουλιάξουμε μαζί της γιατί όχι μόνο στηρίζουμε μύθους και ιδεοληψίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία αλλά αντιπαλεύουν και κάθε φωνή αφύπνισης που προτείνει άλλο δρόμο.


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: