ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν καλούν τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μάλλον γιατί δεν έχουν απαντήσεις

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Δεν καλούν τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μάλλον γιατί δεν έχουν απαντήσεις

Προφανώς και όλες οι εξουσίες δεν θέλουν μέσα επικριτικά απέναντί τους. Σε κάποια καθεστώτα δεν υπάρχουν καν μη ελεγχόμενα ΜΜΕ.
Εδώ ευτυχώς υπάρχουμε και το μόνο που μπορεί να κάνε η εκάστοτε εξουσία είναι να μην δώσει κρατική διαφήμιση σε αυτά. Κάποιοι πιο "έξυπνοι" προσπαθούν να κατευθύνουν και την ιδιωτική διαφήμιση σε φιλικά προσκείμενα σε αυτούς ΜΜΕ. 

Η μεγάλη δύναμη των ΜΜΕ φυσικά και είσαστε όλοι εσείς που τα διαβάζεται . Όμως επειδή στο διαδίκτυο αυτό γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ο μόνος τρόπος για να έχετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ είναι να τα στηρίξετε οικονομικά.

Εάν έχετε επιχείρηση μπορείτε να κάνετε διαφήμιση σε αυτά εάν πάλι είσαστε απλός ιδιώτης μπορείτε να τους δώσετε πολλές καθημερινές επισκέψεις που θα τα οδηγήσει στο να έχουν και αυτή το κουράγιο να ξοδεύουν τον χρόνο τους για να σας ενημερώνουν.

Οι επιχορηγήσεις σε ΜΜΕ και εταιρείες  με έδρα άλλους δήμους είναι επιλογή της εκάστοτε διοίκησης και θεμιτή σε ένα βαθμό εάν επιλέγει πιο ισχυρά ΜΜΕ για να προβάλλει τις δράσεις της.

Το γεγονός πάντως πως θεωρούν κάποιοι πως μπορούν να κάνουν δουλειά αγνοώντας τα τοπικά ΜΜΕ προφανώς και θα τους οδηγήσει σε λάθος αποτελέσματα.

Και μιλάμε τώρα για ΜΜΕ που ούτε "ακραία" είναι όπως εμείς , ούτε προφανώς ασκούν τέτοια κριτική που να θεωρηθεί από κάποιον κακοπροαίρετη.

Εμείς πάντως που σπάνια ανεβάζουμε δελτία τύπου του δήμου , δεν λαμβάνουμε καν mail από το γραφείο τύπου του δήμου μας. Και να λαμβάναμε βέβαια θα ανεβάζαμε μόνο ότι για εμάς θεωρούνταν είδηση. 

Αναμένουμε να δούμε εάν και πότε θα καλέσουν τα υπόλοιπα ΜΜΕ και φυσικά θεωρούμε πως κάποιοι που κατηγορούσαν τον προηγούμενο δήμαρχο για αυταρχικότητα και έλλειψη δημοκρατικότητας θα είχαν επαφή με τα ΜΜΕ της πόλης.

Εμείς δεν θέλουμε βέβαια καμία επαφή με την "νέα" διοίκηση και άλλωστε όπως έχουμε γράψει και πολλάκις μέχρι τώρα από τις αρχές του 2020 θα έχουμε ελάχιστες αναρτήσεις. 

Προφανώς το γραφείο τύπου δίνει μισθό στον κ. Κατσώνη για να έχει επαφή με τα τοπικά ΜΜΕ και γενικότερα αυτά των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο αλλά δεν ..........

Έχουμε αρκετά site στην πόλη και καμία ενημέρωση από την πλευρά του δήμου προς αυτά. Για εμάς βέβαια το "κακό" είναι μικρό αφού δεν πιστεύουμε στην ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου και οι απαντήσεις που έχουμε λάβει μέχρι τώρα σε όσα καταγγέλλουμε είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

Απαντάνε τα γνωστά τους τρολ προσπαθώντας να μας παρουσιάσουν ως κουτσομπόληδες, φίδια και διαπλεκόμενους!

Επί της ουσίας βέβαια δεν λένε κουβέντα .....

Επομένως και η "νέα" διοίκηση θα έχει τους δικούς της "παίχτες" στα ΜΜΕ αγνοώντας επιδεικτικά όλους τους άλλους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ . ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020 ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ "ΝΕΑΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΔΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΘΡΑ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ.