ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές από την ομάδα του facebook Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Οι ευχές από την ομάδα του facebook Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες


Εάν και έχει κάποια "θεματάκια" στην ορθογραφία της , δημοσιεύουμε την κάρτα γιατί αυτό που μετράει είναι η καλή διάθεση και η προσπάθεια.



Σας καλούμε να γίνετε φίλες και φίλοι της ομάδας Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες στο facebook και υποσχόμαστε πως θα αναρτούμε και εκεί τις ειδήσεις μας ως κίνητρό συμμετοχής για εσάς.

Άλλωστε στην ουσία από τις ομάδες που υπάρχουν όλες οι αναρτήσεις μας βρίσκονται μόνο στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και στη σελίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. 

Υπάρχουν βέβαια και ένα σωρό άλλες που κατά καιρούς μας φιλοξενούν αλλά πόσο θα μας αντέξουν;

Για αυτό εμείς προτείνουμε σε όσους βρίσκουν ενδιαφέρουσες τις αναρτήσεις μας να μπαίνουν κατευθείαν στο ιστολόγιό μας . Τα υψηλά ποσοστά που έχουμε στην direct επισκεψιμότητα συν το γεγονός πως έχουμε μηδενικά ποσοστά εγκατάλειψης μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον του ιστολογίου αλλά όχι και το δικό μας.

Γιατί φυσικά και το ιστολόγιο αυτό μπορεί και χωρίς την δική μου παρουσία να συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μετεξελιχθεί σε κάτι που ίσως να μην αρέσει μόνο σε μένα!

Βλέπετε δεν μας έρχονται πάντα όλα όπως τα θέλουμε και κυρίως δεν μπορούμε να λέμε πάντα ΟΧΙ σε όσους ναι μεν θέλουν να βοηθήσουν αλλά παράλληλα δεν είναι τόσο "Ρομπέν" όσο εμείς.

Καλά να περάσετε και μείνετε συντονισμένοι γιατί μάλλον θα ανεβάσω θέμα που θα αφορά πολλούς αφού σε 13 μέρες είναι καλό να έχω παρουσιάσει ότι τεκμηριωμένο έχω .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: