ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κόκκινη Νύχτα στη Γλυφάδα ένας θεσμός που πρέπει να γίνει και στην πόλη μας

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Κόκκινη Νύχτα στη Γλυφάδα ένας θεσμός που πρέπει να γίνει και στην πόλη μας



Η δράση του δήμου Γλυφάδας μαζί με τον Εμπορικό σύλλογο της περιοχής κρατάει πλέον πέντε χρόνια. Ξεκίνησε για να τονώσει την τοπική αγορά και έχει πετύχει τον σκοπό της.



Βέβαια στη Γλυφάδα Αντιδήμαρχος είναι η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Άννυ Καυκά ενώ εδώ οι δημοτικές παρατάξεις δεν κατεβάζουν καν τέτοιους υποψηφίους που ξέρουν την αγορά και δεν θα υπηρετούν τον κρατισμό και την στασιμότητα μέσα στα δημοτικά συμβούλια.

Μιλώντας στο Nou-Pou.gr  η Άννυ Καυκά δήλωσε:

“Τα πρώτα χρόνια οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν πλήρωναν ένα συμβολικό ποσό στο δήμο, αλλά εδώ και δύο χρόνια έχει αναλάβει όλα τα έξοδα ο Δήμος Γλυφάδας. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και χαιρόμαστε για αυτό. Εύχομαι να περάσουμε κι φέτος πολύ όμορφα”.

Αυτό είναι το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων:



Εδώ φωνάζουμε και ζητάμε να βάζουν στους ιδιώτες διατίμηση στα εισιτήρια στα παιχνίδια της πλατείας.Εκεί τα πληρώνει ΟΛΑ ο δήμος διασκεδάζουν οι δημότες και φυσικά έχουν .και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης κέρδος.

Εδώ οι δημοτικοί μας σύμβουλοι ασχολούνται κυρίως με το πως θα κάνουν περισσότερες ψήφους στη Λαϊκή Συσπείρωση και βλέπουμε πως η κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης δεν πιέζουν για τέτοιες εκδηλώσεις δεν τις έκαναν όταν ήταν διοίκηση 2006-2010 και γίνονται ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια υιοθετώντας τον κρατισμό της.

Είδαμε χθες με χαρά κάποιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" να επισκέπτονται τις επιχειρήσεις της πόλης και να κάνουν δώρα. Από τις δικές μας δεν είδαμε κάτι έχουν χρόνο ακόμα ας το πράξουν. Άλλωστε το να δηλώνουν δεξιοί και να πολεμάνε την ιδιωτική πρωτοβουλία δεν μας λέει κάτι . Στα χρόνια που είμαι στη ΝΔ έχω γνωρίσει άλλωστε πολλούς κρατιστές που όταν ήρθαν σε θέσεις κλειδιά την περίοδο 2004-2009 βούλιαξαν οικονομικά το κράτος και μας οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Το πόσο στοιχίζει δεν σας το αναφέρω καν επειδή τα ορφανά του Στάλιν της πόλης που τα πληρώνουμε μέσω του Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πάνω από 300.000 ευρώ τον χρόνο θα φωνάζουν για το υψηλό κόστος.

Έ τζάμπα ο Δάντης δεν τραγουδάει τι να κάνουμε τώρα;

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

"Τα πρώτα χρόνια οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν πλήρωναν ένα συμβολικό ποσό στο δήμο, αλλά εδώ και δύο χρόνια έχει αναλάβει όλα τα έξοδα ο Δήμος Γλυφάδας. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και χαιρόμαστε για αυτό. Εύχομαι να περάσουμε κι φέτος πολύ όμορφα”.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 300000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ,ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ.......ΣΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΥΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ , Ο ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.

ΜΕ 90000000 ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 1200000 ΣΕ ΔΕΗ , ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.