ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε λίγες μέρες η ενημέρωσή σας θα γίνεται από ένα site που σίγουρα θα απαλύνει την δική μας απουσία

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Σε λίγες μέρες η ενημέρωσή σας θα γίνεται από ένα site που σίγουρα θα απαλύνει την δική μας απουσία


Το επόμενο διάστημα δεν θα έχουμε την δυνατότητα της καθημερινής επαφής μαζί σας τουλάχιστον από εδώ για τον λόγο αυτό και μέχρι το τέλος του έτους θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες.



Το ιστολόγιο είναι ΔΕΞΙΟ και υπηρετεί μόνο συγκεκριμένες ΙΔΕΕΣ και ΑΞΙΕΣ και όχι κόμματα ή πρόσωπα που δεν αυτοχαρακτηρίζονται ως δεξιοί ή "ακροδεξιοί" ή Εθνικιστές βρε παιδάκι μου.

Ο ιδρυτής του πίστευε και πιστεύει στον Φιλελεύθερο Εθνικισμό. 

Το ιστολόγιο αυτό δεν πιστεύει στους δημοσιογράφους χωρίς ΑΠΟΨΗ και απεχθάνεται τις ειδήσεις χωρίς σχολιασμό και την "ουδετερότητα" σε θέματα που απασχολούν την πόλη.

Το ιστολόγιο αυτό θα είχε ήδη καταργηθεί εάν μια σειρά ατυχών γεγονότων δεν μας οδηγούσαν στην αθέτηση της υπόσχεσής μας πως στις εκλογές του 2019 θα σας είχαμε ολοκληρωμένη πρόταση και δεν θα μέναμε από έξω να πετροβολάμε!

Το ιστολόγιο αυτό ότι και εάν λένε οι κεντροδεξιοί της πόλης μας τους έχει στηρίξει σε βαθμό που δεν στήριξαν ποτέ  οι ίδιοι τους εαυτούς τους! 

Το νέο δεξιό ΜΜΕ της πόλης που θα δημιουργηθεί αρχές του νέου έτους θα είναι το δεύτερο ΜΜΕ που θα δηλώνει πως ΕΙΝΑΙ δεξιό και αυτό εξαιτίας της δικής μας επιτυχίας να παραμείνουμε σε υψηλές θέσεις επισκεψιμότητας και να είμαστε το πρώτο ιστολόγιο της πόλης.

Σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πολλούς και θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες του να μάθουν περισσότερα για τις "ιδιαιτερότητες" αυτής της πόλης.

Οι δημότες σίγουρα θα το αγκαλιάσουν αφού είναι ανοιχτοί σε καθετί καινούργιο και θα το αγαπήσουν εάν διαπιστώσουν πως ήρθε για να δώσει περισσότερα από όσα ζητάει δικαιωματικά να πάρει.

Άλλωστε θα είναι από τα λίγα ΜΜΕ που ανοίγουν έχοντας εξασφαλίσει διαφήμιση και αυτό γιατί η εταιρεία λειτουργεί ή άλλα πέντε site στην Αττική.

Αλλά ας μην μιλάμε άλλο για κάτι που θα γίνει ας παραμείνουμε προσηλωμένοι σε όσα δεν έγιναν στην πόλη επειδή οι πολλοί δεν απαίτησαν για να γίνουν.

Ένα από αυτά είναι η ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας που μας στοιχίζει σχεδόν 10.000.000 ευρώ κάθε χρόνο και η πόλη εξακολουθεί και θυμίζει μια ανοιχτή χωματερή όπως διαπιστώνουν καθημερινά όλοι.

Για την εικόνα βέβαια και δεν φταίει η νέα διοίκηση όπως δεν έφταιγε και η προηγούμενη αλλά όσοι ακόμα και είναι δυστυχώς οι περισσότεροι πιστεύουν στο δημόσιο χαρακτήρα της δομής.

Ανάλογα προβλήματα έχουν και άλλοι όμοροι δήμοι απλώς εκεί τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανεβάζουν τέτοια θέματα αλλά δελτία τύπου.

Με το νέο ΜΜΕ και τις συνεργασίες του με τον Δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού θα μάθετε πολλά που σας διαφεύγουν για την κριτική που ασκούν και δεν ακούγεται σε εμάς για "πετυχημένους" δημάρχους που πέτυχαν μόνο στα δικά τους οικονομικά καταχρεώνοντας τον δήμο τους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΕΛΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΞΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΗ. ΤΟΣΟ ΝΟΥΜΠΑΔΕΣ.