ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του συνδημότη μας Λάμπρου Ξύνα και κάποια πράγματα που τον στεναχωρούν

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Οι ευχές του συνδημότη μας Λάμπρου Ξύνα και κάποια πράγματα που τον στεναχωρούν

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον φίλο Λάμπρο Ξύνα αφού  ανταλλάξαμε τις τυπικές ευχές για τα Χριστούγεννα είπαμε και κάποια πράγματα για την πόλη.


Ο Λάμπρος που ως γνωστόν δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά στην Αμερική και είναι ένα από τα χιλιάδες θύματα της οικονομικής κρίσης στεναχωριέται βλέποντας την κακή νοοτροπία κάποιων συνδημοτών μας να πετάνε ογκώδη αντικείμενα βρομίζοντας τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης.

"Στις ΗΠΑ φίλε δεν συμβαίνει αυτό γιατί υπάρχουν τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες που έχουν βοηθήσει στο να αποκτήσει ο κόσμος άλλη νοοτροπία . Κανείς δεν διανοείται να μετατρέψει την πόλη σε ανοιχτή χωματερή και φυσικά καμία πόλη δεν έχει την εικόνα που βλέπω σε διάφορες τοπικές ομάδες στο facebook. Με στεναχωρεί και με προσβάλλει αυτή η εικόνα της πόλης. Εύχομαι η νέα διοίκηση να μην επαναλάβει τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης και να διορθωθεί η κατάσταση σε θέματα όπως η καθαριότητα και ο φωτισμός της πόλης που στις ΗΠΑ έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες"

Κλείνοντας μου ζήτησε να μεταφέρω τις θερμές του ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2020 σε όλους τους συνδημότες μας μέσω του  ιστολογίου μου και μου τόνισε πως πάντα η σκέψη του είναι στην Ελλάδα και στην αγαπημένη του Ηλιούπολη. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: