ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Κρατιστές της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" μας χρέωσαν φανερά περί τα 70.000 ευρώ και προφανώς πολύ περισσότερα αφού θα χρειαστεί και προσλήψεις προσωπικού για να λειτουργήσουν τα Κρατικά Τμήματα Βρεφικής Αγωγής!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Οι Κρατιστές της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" μας χρέωσαν φανερά περί τα 70.000 ευρώ και προφανώς πολύ περισσότερα αφού θα χρειαστεί και προσλήψεις προσωπικού για να λειτουργήσουν τα Κρατικά Τμήματα Βρεφικής Αγωγής!

Πανηγυρίζει για το "επίτευγμα" της η παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" επειδή έπεισε τους επίσης κρατιστές της "νέας" διοίκησης να πάρει το ΝΠΔΔ του δήμου μας ΚΑΦΑΔΗΛ την παρακάτω απόφαση. Την οποία διαφημίζει και με δελτίο τύπου.
Το ΝΠΔΔ δηλαδή ενέκρινε:

- Την ίδρυση δύο νέων Τμημάτων Βρεφικής Αγωγής. Το πρώτο τμήμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Τσαμαδού12 δυναμικότητας 14 Βρεφών.

Το δεύτερο τμήμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κύπρου & Σαντορίνης δυναμικότητας 16 Βρεφών.

Για να γίνουν αυτά βέβαια θα επιβαρυνθούμε περί τα 70.000 ευρώ από τον Κρατικό υπολογισμό και μετά θα φωνάζουμε για έλλειψη προσωπικού! 

Τα χρήματα τα δίνει ένας άλλος αμαρτωλός οργανισμός που απασχολεί κόσμο τον οποίο πάλι πληρώνουμε εμείς  η ΕΕΤΑΑ κάνοντας κλικ βλέπετε και τους μετόχους της για να αντιληφθείτε καλύτερα το μέγεθος της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας που κρύβει αυτή η Α.Ε . 

Οι ιδιώτες της είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας τους οποίους τους υπαλλήλους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος φυσικά αφού είναι ΝΠΔΔ με αιρετή διοίκηση και βλέπετε και τους παρακάτω άλλους κρατικοδίαιτους ιδιώτες. 

Θεωρούμε λοιπόν πέρα για πέρα λάθος την κατεύθυνση που κινείται η "νέα" διοίκηση που θεωρεί πως δεν της φτάνουν τα 40 εκ. ευρώ που παίρνει κάθε χρόνο χρηματοδότηση και ζητάει άλλα 70.000 ευρώ για να φτιάξει μόλις 30 νέες θέσεις στην ουσία για βρέφη τις οποίες θα χρυσοπληρώσουμε γιατί θα χρειαστούν και άλλοι Αραμπατζήδες (δημόσιοι υπάλληλοι εννοούμε) για να μεριμνήσουν για την φύλαξη των βρεφών! 

Όπως τα φυλάνε και με ό,τι τελικά παρέχουν στους γονείς και τα ίδια τα βρέφη. 

Η δεξιά πρόταση είναι σαφέστατα 70.000 ευρώ στις οικογένειες σε μορφή  voucher για να πάνε τα βρέφη τους σε ιδιωτικούς σταθμούς. 

Άλλωστε για 30 βρέφη δίνουν τα 70.000 ευρώ και με τις προσλήψεις θα μας στοιχίσουν πολλές χιλιάδες ακόμα. 

Μάλλον τα χρήματα αυτά θα δοθούν εν ευθέτω χρόνο όπως και αυτά του Φιλόδημου που δεν θα δοθούν ποτέ. Αλλά εμάς μας πειράζει η κρατική αντίληψη και όχι προφανώς το αποτέλεσμα που θα πάρει μήνες ή και χρόνια για να γίνει πράξη. 

Αλλά είπαμε παράταξη με επικεφαλή δημόσιο υπάλληλο δεν θα είχε να προτείνει και κάτι πιο φιλελεύθερο από την γνωστή και αποτυχημένη συνταγή που ακολουθείτε εδώ και χρόνια. 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση που βούλιαξε την χώρα έφτιαξε και εταιρία για να μας φεσώνει και άλλο. Και όταν βρέθηκε ένας πρωθυπουργός να την κλείσει έπεσαν πάνω του όλα τα λαμόγια της τοπικής αυτοδιοίκησης που τώρα με αρχηγό τον Γιώργο Πατούλη ετοιμάζουν "πάρτι" που ήδη φαίνεται εάν δει κανείς τις απευθείας αναθέσεις της Περιφέρειας μέσω του ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Εάν δημοσιεύαμε αυτά τότε ο Χατζηδάκης θα φαίνονταν και θα ήταν "Άγιος" μπροστά στην σπατάλη που έχει ήδη ξεκινήσει εκεί. 

Σωτηρία δεν υπάρχει και προφανώς αυτή η αντιπολίτευση μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί από τους επίσης Κρατιστές του υπόλοιπου δημοτικού συμβουλίου και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης και όχι κάποιων που δήθεν πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά. 

Γιατί ΕΛΕΥΘΕΡΗ αγορά με χρηματοδότη το Κράτος δεν είναι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αλλά ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Κίνα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως το να διαφημίζεις ως επιτυχία σου μια απόφαση ενός ΝΠΔΔ που σε αυτό κάνει κουμάντο η νυν διοίκηση είναι ανοησία. 

Στη δική μας περίπτωση διπλή γιατί συμπράττεις  με την "νέα" διοίκηση να φτιάξει πιο ισχυρή την Σοβιετία μας. Προφανώς με τέτοιες ενέργειες απευθύνεται σε κοινό που ψηφίζει Λαϊκή Συσπείρωση, ΚΙΝΑΛ ή Κώστα Καραμανλή για να μη λέτε πως τον έχουμε για καλύτερο από τους προηγούμενους ,  και όχι σε όσους μάχονται τον Κρατισμό είτε αυτός είναι Γαλάζιος , είτε πράσινος , είτε κόκκινος είτε ροζ. 

Ο Μητσοτάκης προφανώς και δεν θα πειράξει οτιδήποτε αμαρτωλό τον στηρίζει. Άλλωστε γνωρίζει ήδη πως θα διαλύσει τη ΝΔ όπως και ο μακαρίτης ο πατέρας του με τις δήθεν μεταρρυθμίσεις για τους άλλους και τις 10 και πλέον συντάξεις για τον ίδιο!!!! 

Μπαίνοντας μέσα στο site της ΕΕΤΑΑ που στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο περισσότερο από όσα κόστισε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η zougla.gr βλέπετε πως διαφημίζουν ακόμα τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ που ο ίδιος ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος μας είπε πως μας τελείωσε και από τα δισ. ευρώ που τάχα θα είχαμε πάρει είναι μόλις μερικά εκατομμύρια. 

Μέχρι να πάρουν τα λεφτά από το ΚΑΦΑΔΗΛ ας διώξουν μερικούς υπαλλήλους τους από την δομή  μπας και σωθούμε ως κράτος. Την φίλη μου μη πειράξουν από εκεί και με κυνηγάει σε όλη την Ηλιούπολη πως έχασε εξαιτίας μου τη δουλειά της. Γιατί μετά όντως μισθό πάνω από 1000 ευρώ που παίρνει τώρα δεν θα μπορέσει να βρει στην ελεύθερη αγορά δουλεύοντας μόλις 20 ώρες την εβδομάδα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: