ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υπήρξε μέλος της ΚΕ του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ και σύμβουλος της Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Ανάπτυξης

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υπήρξε μέλος της ΚΕ του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ και σύμβουλος της Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Ανάπτυξης


Ο Διευθυντής Ερευνών του ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού ερευνών «διαΝΕΟσις» κ. Κυριάκος Πιερρακάκης είναι ακόμα ένα στέλεχος που προβάλλεται από τα ΜΜΕ ως εκσυχρονιστής του δημόσιου τομέα.



Με σπουδές στο εξωτερικό και με Ιδέες που προφανώς και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λέμε χονδρικά δεξιά στη χώρα μας τοποθετήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση.

Ήταν μέλος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑ.ΣΟ.Κ ως επιλογή του τότε προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Εάν διαβάσει κανείς τι προτείνει για το Εθνικό Σύστημα Υγείας η ΔιαΝΕΟσις διαβάστε εδώ  εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται πως άλλα πιστεύουν και άλλα εφαρμόζουν οι μαθητευόμενοι "μάγοι" του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την στιγμή που μιλάμε μάλιστα το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνει μια άνιση μάχη με έναν θανατηφόρο ιό και η επόμενη μέρα θα έχει επιπτώσεις για την οικονομία μας που θα είχαν αποφευχθεί εάν για δεκαετίες δεν είχαμε λάθος σχεδιασμό σε πολλούς τομείς της οικονομίας μας.

Με δεδομένο πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πιστεύει σε καμία μεταρρύθμιση αλλά άγεται και φέρεται με μοναδικό της γνώμονα το πελατειακό της ακροατήριο αντιλαμβανόμαστε γιατί θα χρειαστούν πολλοί ακόμα Πιερρακάκηδες για να μην γίνει απολύτως τίποτα σε αυτή την χώρα.

Γιατί προφανώς και ουδείς πιστεύει από ένα μέλος της ΚΕ του ΠΑ.ΣΟ.Κ πως μπορεί να βοηθήσει την χώρα μας να ορθοποδήσει όταν μεγάλωσε με πρότυπο τον Ανδρέα Παπανδρέου που διέλυσε την χώρα και δημιούργησε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους που θα κληθούν να αποπληρώσουν τρεις ή και τέσσερις γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων. 

Γιατί καλός ο σοσιαλισμός τους αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως όπου επικράτησε δημιούργησε περισσότερα αδιέξοδα από αυτά που τάχα ήρθε να επιλύσει.

Το μόνο που πετυχαίνει με τις επιλογές του αυτές ο πρωθυπουργός είναι να απομακρύνει πολλούς δεξιούς από τη ΝΔ , αφού αποδεικνύεται περισσότερο κρατιστής από τον Τσίπρα διορίζοντας στο δημόσιο όλους τους "άριστους" που όπως και ο ίδιος δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα . Αυτόν δηλαδή που θεωρητικά υποστήριζε προεκλογικά και ξέχασε αμέσως μόλις πήρε την καρέκλα της Εξουσίας. 

ΥΓ: Ιδρυτής της "διαΝΕΟσις" είναι ο βιομήχανος Δημήτρης Δασκαλόπουλος μέτοχος  της γνωστής Vivartia που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων. Ο κ. Δασκαλόπουλος όπως όλοι θυμούνται ήταν πρόεδρος του ΣΕΒ από το 2006 έως και το 2014. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: