ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: 24.775 ευρώ για απολυμάνσεις στον δήμο μας - Για αυτό φώναζε η αντιπολίτευση για να βγάλει κέρδος ο ιδιώτης

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

24.775 ευρώ για απολυμάνσεις στον δήμο μας - Για αυτό φώναζε η αντιπολίτευση για να βγάλει κέρδος ο ιδιώτης


Οι φωνές της αντιπολίτευσης έπιασαν τόπο και έτσι οι απολυμάνσεις που θα πραγματοποιήσει ο ιδιώτης στην πόλη μας θα στοιχίσουν μερικά χιλιάδες ευρώ. Το αποτέλεσμά τους προφανώς θα φανεί στην πορεία αφού θα γίνονται και θα ξαναγίνονται σε κτίρια του δήμου μας για πολλούς μήνες , αφού ο ιός ήρθε για να μείνει και όχι για να κάνει ένα μικρό πέρασμα. 


Δείτε εδώ σχετικά

Για τους επόμενους μήνες λοιπόν θα βλέπετε τέτοια ποσά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και η διοίκηση θα νιώθει συνεπής απέναντι στην υποχρέωσή της να διαφυλάξει την υγεία των δημοτών της.

Καλώς λοιπόν φώναζε η αντιπολίτευση για να βγάλει και ο ιδιώτης μερικά χιλιάδες ευρώ να μην τα τρώει όλα μόνη της η Σοβιετία. 

Η χρησιμότητα των απολυμάνσεων για την μη εξάπλωση του ιού άλλωστε είναι πανθομολογούμενη , βλέποντας τους ψεκασμούς στην Κίνα και τους χιλιάδες νεκρούς που κρύβουν θεωρούμε πως πιάνουν τόπο.

"Μείνετε Σπίτι" λοιπόν μην πηγαίνετε πουθενά ούτε σε χώρους που έχουν απολυμανθεί αφού προφανώς και ο συγχρωτισμός θα σας μεταφέρει τον θανατηφόρο ιό και όχι το να καθίσετε σε κάποιο μολυσμένο παγκάκι ή καρέκλα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: