ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βουλιάζουν την Ελληνική Οικονομία οι χειρισμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Βουλιάζουν την Ελληνική Οικονομία οι χειρισμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη


Η ανεξέλεγκτη παροχολογία της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς όλους και όχι προς τους πραγματικά ανήμπορους οδηγεί σε χρεοκοπία την χώρα μας μέσα στους επόμενους 10 μήνες.



Όπως τόνισε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Γιώργος Κύρτσος το να δίνει η Αμερική βοήθημα 1200 δολάρια και η χώρα μας 800 ευρώ , δηλαδή 533 ευρώ αφού στην ουσία είναι για 45 μέρες δείχνει πως ο κ. Σταϊκούρας δεν βλέπει πως η κρίση θα διαρκέσει και το φθινόπωρο και δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για να στηρίξει περαιτέρω την οικονομία μας που θα αναγκαστεί όχι μόνο να "εξαφανίσει" τα ταμειακά διαθέσιμα αλλά και το "μαξιλαράκι" των 35 δισ. ευρώ που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση ως εγγύηση για την βιωσιμότητα του χρέους της χώρας μας.

Ο κ. Κύρτσος που είχε προβλέψει νωρίς πως η χώρα μας δεν ήταν έτοιμη να μπει στην ΟΝΕ, που προέβλεψε την μείωση μισθών και συντάξεων ακόμα και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ προφανώς και δεν βγήκε στο OPEN σήμερα του κ. Σαββίδη για να τρομάξει τον κόσμο αλλά για να στείλει στην κυβέρνηση το μήνυμα πως πρέπει επιτέλους να σοβαρευτεί και να κάνει σχέδιο για το κακό σενάριο που έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Αφού δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Κύρτσο να πούμε στον κ. Σταϊκούρα πως εάν συνεχίσει έτσι τον Ιούνιο του 2021 η χώρα μας θα είναι χρεοκοπημένη και εκτός ευρωζώνης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: