ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν πτοούμαστε από τις επιθέσεις φασιστών - Συνεχίζουμε τον ιδεολογικό μας αγώνα τώρα που οι Ιδέες μας είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Δεν πτοούμαστε από τις επιθέσεις φασιστών - Συνεχίζουμε τον ιδεολογικό μας αγώνα τώρα που οι Ιδέες μας είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ


Το ιστολόγιο αυτό έχει στοχοποιηθεί από όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης. Από όσους διόρισε και παρέμειναν μέχρι την σύνταξή τους σε δομές του δήμου ο κομμουνιστής Δημήτρης Κιντής , από τους βολεμένους και των επόμενων διοικήσεων , από τους μπράβους που απομυζούν τους επιχειρηματίες της πόλης, από τα άκρα δεξιά που θεώρησαν πως ο Εθνικισμός είναι εύκολη υπόθεση.


Οι χειρότεροι από όλους είναι οι φασίστες ή μάλλον αυτοί που κρύβουν πίσω από τον φασισμό τις προσωπικές τους φιλοδοξίες , και φάνηκε αυτό στις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί. Οι "μαύροι" φασίστες που μας θεώρησαν εύκολο στόχο και προσπάθησαν να  μας βλάψουν.  Αυτοί που τους την χάρισε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και τους έριξε στα "μαλακά" , για να εξακολουθούν την εγκληματική τους δράση.

Αλλά αυτά είναι παρελθόν, και το μέλλον θα μας δικαιώσει και πάλι αφού για όλους αυτούς η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ανοίξει μέσα Μαΐου  την αγορά για να μπορούν αυτά τα παράσιτα να ζήσουν εις βάρος μας! 

Έτσι η κυβέρνηση που προφανώς και δεν νοιάζεται για το πόσοι από εμάς θα ζήσουν ή θα πεθάνουν από τον κινεζικό ιό , θα μας στείλει σε καφετέριες και  μπαρ , στις παραλίες, και γενικά όπου υπάρχει συγχρωτισμός  για να πεθάνουμε εάν όχι λίγοι -λίγοι μέσα στο καλοκαίρι, το φθινόπωρο που ο ιός θα έχει εκατομμύρια θύματα σε όλο τον κόσμο.

Εάν το κάνει αυτό η κυβέρνηση η χώρα μας θα μετρήσει πενταψήφιο αριθμό θυμάτων και όχι τετραψήφιο όπως τώρα. Άλλα κράτη θα κρατήσουν τις απαγορεύσεις για τουλάχιστον ένα εξάμηνο , μέχρι το τέλος του 2020 αφού δεν θέλουν τα Χριστούγεννα να έχουν απώλειες δυσβάστακτες και ολέθριες για την πολιτική επιβίωση των κυβερνώντων. 

Επομένως ο ιστορικός του μέλλοντος αλλά και εσείς θα μας δικαιώσετε αφού δεν σας είπαμε ποτέ ΨΕΜΑΤΑ για τίποτα και σας λέμε από τώρα πως για το δικό σας πορτοφόλι δεν θα ενδιαφερθεί και τώρα κανείς.

Εάν η χώρα δεν καταρρεύσει (δεν θα συμβεί αυτό λογικά πριν τον Ιούλιο του 2021) θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα αφού ακόμα και εάν έβγαζαν ευρωομόλογο ( δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) ουδείς θα το αγόραζε αφού σε εποχές κρίσης ο ΦΟΒΟΣ διαλύει σε δευτερόλεπτα ακόμα και τις πιο ισχυρές οικονομίες του κόσμου.

Και εάν οι ΗΠΑ με ανεργία 3,6% τώρα κινδυνεύουν να φτάσουν στο 30% , καταλαβαίνει ακόμα και το ορφανό του Μαρξ πως η δική του σύνταξη θα γίνει βοήθημα ανάλογο με αυτά που δίνει η Πολιτεία στα άτομα με ειδικές ικανότητες όπως μας αρέσει εμάς να τα αποκαλούμε.

Όσοι λοιπόν θεωρούν πως ο κινέζικος ιός θα φέρει τον κομμουνισμό παντού μάλλον σωστά εκτιμούν αφού η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η ΦΤΩΧΕΙΑ και η ΔΥΣΤΥΧΙΑ είναι συνώνυμα της πιο εγκληματικής ιδεολογίας που επικράτησε ποτέ στον κόσμο.

Στην εποχή του ψυχρού πολέμου που ήδη βιώνουμε η Ελλάδα θα πρέπει να έχει και πάλι την σωστή θέση γιατί αλλιώς γενιές ολόκληρες Ελληνίδων και Ελλήνων απλώς θα ζουν χωρίς να παράγουν και χωρίς να καταναλώνουν αφού δυστυχώς για τους κρατιστές ΠΛΟΥΤΟ παράγει μόνο ο ιδιωτικός τομέας και όχι το κράτος .

Και παράγει λόγω του ΚΕΡΔΟΥΣ αλλιώς εμβόλιο κατά το κορονοϊού δεν θα έρθει ποτέ εάν περιμένουμε από κράτη -παρίες να το ανακαλύψουν και να το διανείμουν ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Πολύ φοβάμαι πως αυτή την φορά το εμβόλιο θα φτάσει με μεγάλη καθυστέρηση στα φτωχά κράτη για τον λόγο αυτό θα ήταν φρόνιμο να σταματήσετε τον αντιαμερικανισμό σας αφού αυτοί θα το ανακαλύψουν.

Για τους υπόλοιπους τα σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας από την Κίνα ή την Κούβα θα είναι μια "λύση" που δεν θα τους κρατήσει στη ζωή αλλά θα τους οδηγήσει στον ΘΑΝΑΤΟ.

Άλλωστε ΠΟΤΕ δεν είχαμε εμβόλιο ή θεραπεία για καμία σοβαρή ασθένεια από κράτη - παρίες και εάν κοιτάξετε και τα φάρμακα που ήδη παίρνετε για διάφορες ασθένειες έχουν παρασκευαστεί σε δυτικά κράτη.

Ακόμα και το Ιράν το έχει καταλάβει αυτό και έρχεται πιο κοντά στις ΗΠΑ με την συνετή στάση του αυτή την περίοδο αλλά εδώ τα ορφανά του Στάλιν μιλάνε για μια απλή γρίπη και για θεωρίες συνωμοσίας ενώ παράλληλα ευγνωμονούν τους Κινέζους που μας οδήγησαν σε αυτόν τον όλεθρο.

Όπως μας οδήγησαν στον όλεθρο και παλιότερα με το Τσερνομπίλ και τα χιλιάδες θύματα του από διάφορες μορφές καρκίνου που θέρισαν τον πληθυσμό τα επόμενα χρόνια από το ατύχημα.

Ένας κόσμος χωρίς τον δυτικό πολιτισμό δεν θα έχει καμία αξία και για τον λόγο αυτό και δεν θα υπάρξει ποτέ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Για τους άλλους που είναι δύσκολοι στο να καταλάβουν ας αρχίσουν να σκέφτονται έναν διαφορετικό κόσμο όπου τα κράτη - έθνη θα είναι πιο ισχυρά και που προφανώς η παγκοσμιοποίηση που τόσο φοβούνται δεν θα έχει πρόσφορο έδαφος.

Εδώ "κλέβει" το ένα κράτος το άλλο και βλέπετε τις πειρατείες σε υγειονομικό υλικό και κάποιοι θεωρούν πως θα έχουμε παγκόσμια διακυβέρνηση! 

Ήδη Αμερικανική εταιρία έχει αρχίσει δοκιμές σε ανθρώπους εμβολίου που θα προστατεύει σε ποσοστό 50% από τον θανατηφόρο ιό και αναμένεται να βγει τέλος του έτους για όσους έχουν την δυνατότητα ως κράτος να το προμηθευτούν για τους πολίτες τους.

To εµβόλιο έχει λάβει την κωδική ονοµασία ChAdOx1 nCoV-19 και ξεκινούν άµεσα δοκιµές σε πειραµατόζωα, µε στόχο αυτές να ολοκληρωθούν σε λίγες εβδοµάδες, ώστε αµέσως να ξεκινήσουν σε ανθρώπους, ή αν καταστεί εφικτό να πραγµατοποιούνται παράλληλα οι δοκιµές για να κερδηθεί πολύτιµος χρόνος. 

Αρχικά θα γίνουν δοκιµές σε ανθρώπους ηλικίας 18-50 ετών και στη συνέχεια σε µεγαλύτερα άτοµα αλλά και σε παιδιά σχολικής ηλικίας.
 Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: