ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε ποιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας προσανατολίζεται η κυβέρνηση

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Σε ποιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας προσανατολίζεται η κυβέρνηση


Μιλώντας σήμερα με κυβερνητικό βουλευτή μου αποκάλυψε πως τα μέτρα μετακίνησης των πολιτών θα γίνουν πιο αυστηρά εν όψει Πάσχα



Συγκεκριμένα θα καταργηθούν οι χειρόγραφες βεβαιώσεις , και οι εκτυπωμένες πλην των εργαζομένων και όλοι οι υπόλοιποι θα μετακινούνται μόνο εφόσον λάβουν ΘΕΤΙΚΗ απάντηση με sms στο κινητό τους και πλέον θα αναγράφουν και την ώρα που θα λείπουν από τα σπίτια τους για να κάνουν τις απαραίτητες μετακινήσεις τους.

Ο φόβος πως λίγο πριν το Πάσχα θα έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα επιβάλλει όπως μου τόνισε αυτά τα μέτρα αφού τα τεστ ( περίπου 16.000 ) που έχουν πραγματοποιηθεί είναι ένα πολύ μικρό δείγμα για να αποδείξει την μόλυνση που έχει επέλθει από τον θανατηφόρο ιό.

Μάλιστα τα μαγαζιά θα συνεχίσουν να είναι κλειστά και όλον τον Απρίλιο και φυσικά αυτό θα είναι ισχυρό πλήγμα για την οικονομία μας που θα μπει σε περίεργα μονοπάτια ύφεσης.

Με δεδομένο πλέον πως ο θανατηφόρος ιός δεν θα κοπάσει μέσα στο καλοκαίρι η τουριστική περίοδος έχει ήδη χαθεί .

Μάλιστα σκέφτονται να επιβάλλουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας τελείως στις εθνικές οδούς την περίοδο του Πάσχα. Θα  κινούνται μόνο φορτηγά τροφοδοσιών και έκτακτες ανάγκες αλλά κανένας που θα θελήσει να κάνει διακοπές στο χωριό του!

Δεν ξέρουμε εάν τελικά υλοποιηθούν όλα αυτά , αλλά η πηγή μας είναι απόλυτα αξιόπιστη και μας είχε ενημερώσει και 2 μέρες πριν επιβληθούν τα μέτρα περιορισμένης μετακίνησης.

ΥΓ: Φωτογραφία από το site zougla.gr 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: