ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βγάλτε ένα δελτίο τύπου για την δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων "Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ" να ηρεμήσουν οι καταγγέλλοντες

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Βγάλτε ένα δελτίο τύπου για την δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων "Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ" να ηρεμήσουν οι καταγγέλλοντες


Οι ανώνυμες καταγγελίες της δημοτικής παράταξης "Μαχόμενη Ηλιούπολη" για ελλειπή μέτρα προστασίας στη δομή ηλικιωμένων "Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ" βρήκαν ευήκοα ώτα στην παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" που δικαιολογημένα αυτή την φορά ζητάει να μάθει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα.



Σε δελτίο τύπου της ζητάει ενημέρωση και ορθώς πράττει αφού εμείς όταν έσκασε  το θέμα αναρωτηθήκαμε για πιο λόγο η διοίκηση δεν απάντησε ως όφειλε στα ανυπόστατα τα οποία ισχυρίζονταν οι μονίμως διαμαρτυρόμενοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που προφανώς ελέω απλής αναλογικής βρήκαν χώρο στο δημοτικό μας συμβούλιο λαϊκίζοντας μονίμως και αντιδρώντας σε ό,τι καλό πάει να γίνει για την πόλη από την διοίκηση.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε το ΚΑΦΑΔΗΛ να μας ενημερώσει και εμάς επίσημα τι ακριβώς γίνεται γιατί σε δομή ηλικιωμένων δεν μπορεί κανείς να μπει για να δει ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει αυτή την περίοδο. Για ευνόητους λόγους όπως όλοι αντιλαμβάνεστε.

Και επειδή η δική μας ενημέρωση από τους ιθύνοντες πως δεν υπάρχει θέμα δεν επαρκεί φυσικά , θεωρούμε αναγκαίο να τοποθετηθεί η διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ για ένα θέμα για να γνωρίζουν όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και εάν υπάρχουν ελλείψεις στη δομή αυτή φιλοξενίας ηλικιωμένων της πόλης μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: