ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προφανώς και αυτή την μάχη κατά της πανδημίας θα την δώσουμε χωρίς τους "ψεκασμένους" όπως και το 2012 χωρίς τους "αγανακτισμένους" δώσαμε την μάχη για την σωτηρία της χώρας

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Προφανώς και αυτή την μάχη κατά της πανδημίας θα την δώσουμε χωρίς τους "ψεκασμένους" όπως και το 2012 χωρίς τους "αγανακτισμένους" δώσαμε την μάχη για την σωτηρία της χώρας

 Οι "ψεκασμένοι" της πόλης είναι ακριβώς οι ίδιοι που και το 2012 χόρευαν στις πλατείες σχίζοντας τα μνημόνια. Οι ίδιοι άθλιοι απειλούν και σήμερα αλλά αυτή την φορά παίζουν με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και έτσι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ΑΝΟΧΗ στον "ψεκασμό" τους. 

Τα πρόστιμα των 300 ευρώ μπορεί να είναι εξοντωτικά για όλες και όλους αλλά σώζουν ανθρώπινες ζωές αφού ο Έλληνας και η Ελληνίδα δυστυχώς "πονάει" μόνο στην τσέπη. 

Η Δημοκρατία και η Ελευθερία Λόγου είναι κατοχυρωμένες στη χώρα μας. Το βλέπετε άλλωστε στο διαδίκτυο αφού όλες και όλοι οι Αριστεροί και τα κεντροδεξιά δεκανίκια τους βρίζουν μια κυβέρνηση που έτσι και δεν επέβαλε lockdown θα θρηνούσαμε 100-200 νεκρούς σε καθημερινή βάση. 

Η αναγκαιότητα του μέτρου δεν είναι καμία ανακάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά πρακτική που εφαρμόζεται στο σύνολο σχεδόν των δυτικών κρατών. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις π.χ Σουηδία αλλά τα εκεί αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά όχι μόνο όσον αφορά τα κρούσματα και τους νεκρούς αλλά και την οικονομία. 

Γιατί σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία προφανώς και ουδείς θα μείνει αλώβητος από την πανδημία. Στις ΗΠΑ εξαιτίας της πανδημίας και της κακής διαχείρισης της έχασε τις εκλογές ο Τραμπ που βέβαια δεν του φταίνε τα ΜΜΕ για την δική του ανεπάρκεια στο θέμα διαχείρισης της κρίσης που επέφερε ο κορωνοϊός που θερίζει παντού. 

Ο ίδιος ακόμα και τώρα προτιμάει να μην παραδέχεται την ήττα του αλλά να βλέπει "φαντάσματα" , νοθείες και κυρίως να δοκιμάζει τις αντοχές των Ρεπουμπλικανών που δεν είναι "ψεκασμένοι" και βλέπουν πως τα 1.000.000 κρούσματα στο Τέξας είναι προϊόν της δικής του άμυαλης πολιτικής στο θέμα αντιμετώπισης του θανατηφόρου κινεζικού ιού. 

Οι απειλές του προς το καθεστώς της Κίνας έμειναν κενό γράμμα και παράλληλα ο ίδιος διατηρούσε στο κράτος-παρία τραπεζικούς λογαριασμούς ως ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ που υπήρξε σε όλο το διάστημα της θητείας του. 

Ούτε μια στρατιωτική επέμβαση δεν έκανε ως Πρόεδρος θεωρώντας προφανώς πως οι Αυτοκρατορίες δύναται να παραμείνουν τέτοιες παρατηρώντας απλώς και όχι συμμετέχοντας ενεργά όπου διακυβεύονται τα συμφέροντά τους. 

Έδωσε με την πολιτική του χώρο στη φασιστική Ρωσία να συμμετέχει σε εκστρατείες και δεν έκοψε τα φτερά του δικτάτορα Ερντογάν παρά μόνο όταν ο ίδιος είχε χρίσει τον εαυτό του κυρίαρχο της Μέσης Ανατολής. 

Η ήττα Τραμπ ήταν δίκαιη γιατί φυσικά και οι ΗΠΑ δεν μπορούν να παραμένουν μεγάλες όσο αφήνουν σε κράτη - παρίες χώρο να ενεργούν, ούτε φυσικά να θρηνούν πάνω από 230.000 νεκρούς επειδή ο πρόεδρος το έπαιζε "ψεκασμένος". 

Για εμάς ο τάχα Εθνικιστής Τραμπ είχε "τελειώσει" μετά την συνάντησή του με τον ημιπαράφρονα δικτάτορα Κιμ Γιούνγκ. 

Γιατί τους δικτάτορες όταν είσαι υπερδύναμη δεν τους συναντάς αλλά τους σκοτώνεις. 

ΝΤΠ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: