ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με την λογική έχουν θέμα όσοι ακόμα υπηρετούν τις ιδεοληψίες της Αριστεράς - Το πρόβλημα δεν είναι για εμάς αυτοί αλλά τα κεντροδεξιά "δεκανίκια" τους που το 2015 ψήφισαν ομαδικά ΣΥΡΙΖΑ γιατί είχαν πειστεί πως θα σχίζαμε τα μνημόνια!

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Με την λογική έχουν θέμα όσοι ακόμα υπηρετούν τις ιδεοληψίες της Αριστεράς - Το πρόβλημα δεν είναι για εμάς αυτοί αλλά τα κεντροδεξιά "δεκανίκια" τους που το 2015 ψήφισαν ομαδικά ΣΥΡΙΖΑ γιατί είχαν πειστεί πως θα σχίζαμε τα μνημόνια!



 Οι "εύλογες" απορίες της κ. Δημητρίου προφανώς και δεν θα λυθούν από εμάς. Το ποστάρισμα γίνεται απλώς για να καταδείξουμε ποιοι δεν θέλουν το νέο νεκροταφείο στον Υμηττό δίπλα στο ΚΥΤ. 

Και φυσικά η κ. Δημητρίου δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του θανατηφόρου ιού αλλά..


Σε απλά ελληνικά φταίνε τα ΜΜΕ και όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου (αφού τα μέτρα πλην Σουηδίας) είναι κοινά σε όλο τον δυτικό κόσμο. Τις απορίες της κ. Δημητρίου της έχουν απαντήσει οι κύριοι Σύψας , Τσιόδρας κ.ο.κ αλλά μάλλον η κ. Δημητρίου  είναι της άποψης όπως και ο κύριος Καραβέλος (νομικός του δήμου μας)  πως όλοι αυτοί οι επιστήμονες και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο είναι φασίστες! όπως γράφει σε ένα από τα πολλά άρθρα του που φιλοξενούνται και από τοπικά ΜΜΕ που τους αρέσει ο λαϊκισμός. 

Κατά τον κ. Καραβέλο οι "κυβερνήτες ιατροί" δεν υπηρετούν την επιστήμη τους αλλά τον φασισμό!


Το να κάνουμε lockdown για ασθένειες όπως ο καρκίνος και η σκλήρυνση κατά πλάκας προφανώς και δεν συνέβη επειδή οι ασθένειες αυτές ΔΕΝ μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Εάν ίσχυε το αντίθετο προφανώς και θα είχε επιβληθεί lockdown. 

Η πανδημία θα νικηθεί από τους δυτικούς επιστήμονες και προφανώς είναι τυχερή η κ. Δημητρίου που ζει στην Ελλάδα όπου τα ΜΜΕ δεν έχουν 24ωρη ανάδειξη της πανδημίας όπως σε άλλα δυτικά κράτη. 

Έτσι ο "φόβος" που τάχα τα ΜΜΕ σκορπάνε είναι μικρός σε σχέση με αυτόν των συναδέλφων σε άλλα κράτη. 

Γιατί συμβαίνει αυτό μα γιατί απλούστατα οι Έλληνες δημοσιογράφοι στην πλειοψηφία τους είναι επηρεασμένοι από την καταστροφική ιδεολογία της Αριστεράς. 

Είμαστε τυχεροί σε ένα βαθμό που στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και όχι κάποιος άλλος γιατί δεν θα είχε η αξιωματική αντιπολίτευση την υπεύθυνη στάση που επιδεικνύει και θα είχε τον κόσμο στους δρόμους. 

Άλλωστε εν μέσω πανδημίας οι Συλλογικότητες που ενδιαφέρονται στον Υμηττό σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μέλλον του εν όψει της ψήφισης του νέου προεδρικού διατάγματος για την Ανάπτυξη και Προστασία του. 

Σε αυτή την συγκέντρωση φυσικά και θα φανεί αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό πως ελάχιστοι είναι αυτοί που διαφωνούν με το νέο προεδρικό διάταγμα στην πόλη μας. Απλώς οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης βρήκαν πάλι τρόπο να λαϊκίσουν. 

Αυτά και εύχομαι καλή επιτυχία στις δράσεις της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης ( Κι.Π.Η) με τις οποίες προφανέστατα και δεν συμφωνώ αλλά σε Αστικές Δημοκρατίες όλες και όλοι πρέπει να εκφράζονται . Ακόμα και αυτοί που δεν βρίσκουν τα μέτρα κατά της πανδημίας σωστά αλλά δεν μας λένε και τι θα έκαναν οι ίδιοι για την αντιμετώπισή της. 

Το πείραμα της Σουηδίας έχει αποτύχει αφού όπως βλέπετε έχει 124.355 κρούσματα συνολικά και 5.938 νεκρούς από την πανδημία. 



Η χώρα μας που εξαιτίας των μέτρων που πήρε γρήγορα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει 40.929 κρούσματα και 635 νεκρούς . Εάν εξαιρέσουμε την Σλοβακία η χώρα μας τα έχει πάει καλύτερα από κάθε άλλη χώρα μέλος της Ε.Ε. Και προφανώς εμείς δεν πιστεύουμε πως αυτό έγινε στην τύχη αλλά επειδή οι περισσότεροι πειθάρχησαν στο lockdown στην αρχή της πανδημίας. Βέβαια η κόπωση στον πληθυσμό αφού δεν μπορεί να φοράει ούτε μια μάσκα έχει οδηγήσει στη σημερινή αύξηση των κρουσμάτων και στα νέα μέτρα που πάρθηκαν και για εμάς είναι ελλιπή. Χρειάζεται ξανά γενικό lockdown αλλά για οικονομικούς λόγους δεν γίνεται προς το παρόν. 


Αφού σας προτρέψουμε να ρίχνετε καθημερινή ματιά εδώ  όχι για να τρομάζετε αλλά για να είσαστε ενημερωμένοι σας καλούμε για ακόμη μια φορά όπως και το 2015 να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες του λαϊκισμού. Γιατί τότε δεν πληρώσατε με τίμημα την ίδια σας την ζωή αλλά την οικονομική σας καταστροφή. Τώρα εάν δεν μας ακούσετε η συνήθειά σας αυτή θα αποδειχθεί θανατηφόρα! 

Για εμάς βέβαια και η οικονομική καταστροφή που υποστήκαμε εξαιτίας των ιδεοληψιών της Αριστεράς δεν μπορεί να ξεχαστεί. Αφού για εμάς η Ελληνική  Σοβιετία είναι η αιτία των δεινών μας. 

Σ.Μ 


Ισπανική γρίπη και εκεί φορούσαν μάσκα οι νέοι και "υγιείς" για να μην μολύνουν τους μεγαλύτερους και πιο ευπαθείς 


Δεν υπάρχουν σχόλια: