ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μπράβο στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για το σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε - Αναμέναμε και από τις υπόλοιπες παρατάξεις και συλλόγους που ασχολούνται τάχα με τον χώρο της Παιδείας ανάλογες ανακοινώσεις καταδίκης του ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Μπράβο στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για το σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε - Αναμέναμε και από τις υπόλοιπες παρατάξεις και συλλόγους που ασχολούνται τάχα με τον χώρο της Παιδείας ανάλογες ανακοινώσεις καταδίκης του ΦΑΣΙΣΜΟΥ



Ακραία αντικοινωνικά στοιχεία τραμπούκισαν με πρωτοφανή τρόπο τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ). Θυμίζοντας τις τακτικές φασιστοειδών , βανδάλισαν το γραφείο του και του κρέμασαν πινακίδα με σκοινί από τον λαιμό με το μήνυμα «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις».
«Οι επαναστάτες της ΑΣΟΕΕ» αναγορεύονται σε αυτόκλητους τιμωρούς στο όνομα της αντίστασης απέναντι στο «σύστημα». Στην πραγματικότητα είναι εχθροί της Δημοκρατίας. Στόχος τους είναι η επικράτηση ενός κλίματος τρομοκρατίας και αναρχικών νοοτροπιών στον χώρο των πανεπιστημίων και σε όποιο άλλο χώρο κινούνται αυτοί.

Καμία ανοχή σε όσους εμπνέονται από φασιστικές αντιλήψεις και μεθόδους. Αποτελεί υποχρέωση όλων όσων εμπνέονται και υποστηρίζουν τις ιδέες της Δημοκρατίας να καταδικάσουν απερίφραστα αυτά τα φαινόμενα και τους υπαίτιους τους.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η ένοχη ΣΙΩΠΗ των υπόλοιπων παρατάξεων οφείλεται σε αυτές που ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς στην απέχθειά τους σε όσους παλεύουν για να γίνουμε επιτέλους δυτικό κράτος. Για τις υπόλοιπες που δεν ανήκουν και δεν εξέδωσαν καμία ανακοίνωση όπως και για τους Συλλόγους που τάχα κόπτονται για την Παιδεία στην χώρα μας ρωτήστε τους εσείς που τους ψηφίσατε. Τουλάχιστον αυτόν τον Φασισμό τον είδε η δημοτική παράταξη του κ. Αραμπατζή και ο ίδιος και αυτό πιστώνεται από εμάς που δεν έχουμε εμμονές με κανέναν στα ΘΕΤΙΚΑ. 




Δείτε και το "ανδραγάθημα" των νοσταλγών του Άρη Βελουχιώτη και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας για όσους φασίστες ΣΙΩΠΗΣΑΝ σε αυτό το αίσχος . Η ΕΛ.ΑΣ σύντομα θα συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τότε θα αποκαλυφθούν τα "λουλούδια" ή όπως λένε οι αναρχικοί ο "ανθός της ελληνικής νεολαίας" . Οι ανθέλληνες δηλαδή που θέλουν να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία ακολουθώντας το παράδειγμα όσων ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ την περίοδο 1946-1949. Η προκήρυξη της Συλλογικότητας που ανέλαβε την ευθύνη της καταδικαστέας από κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ παράνομης εισβολής και του τραμπουκισμού του Πρύτανη εξηγούν τους λόγους. Η ομοιότητα με αυτούς που επικαλούνται δημοτικές παρατάξεις της πόλης κρίνεται απλώς συμπωματική! 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: