ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι πολιτικοί πρέπει να ακούνε τους επιστήμονες για να μην ζήσουμε άλλες περιπέτειες

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Οι πολιτικοί πρέπει να ακούνε τους επιστήμονες για να μην ζήσουμε άλλες περιπέτειες

 


Αυτό εδώ το ιστολόγιο από την πρώτη μέρα δημιουργίας του στηρίζει την επιστημονική ΑΛΗΘΕΙΑ ως την μόνη αποδεκτή.

Δόγματα, ιδεοληψίες και κυρίως "ψεκασμένοι" το έχουν ήδη αντιληφθεί και αναζητούν αλλού το "χάϊδεμα" αυτιών. Επίσης βολεμένοι δήθεν ενεργοί πολίτες χωρίς πολιτική πρόταση με μοναδικό τους όπλο τον λαϊκισμό έχουν αποκλειστεί μετά βασάνων και όχι χωρίς κόστος από αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Εάν στην αρχή της πανδημίας ο Τραμπ άκουγε τους επιστήμονες σήμερα δεν θα χρειάζονταν να αμφισβητήσει κανένα αποτέλεσμα. Το επιτελείο του είχε άξιους τεχνοκράτες που προφανώς και του είπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ όταν ο ίδιος έπρεπε να πάρει την κρίσιμη απόφαση αλλά δεν το έκανε. 

Οι συνεχείς επιθέσεις του στους εκπροσώπους του τύπου δεν τον βοήθησαν και αυτή την φορά να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ αφού το παραμύθι της αντισυστημικότητας δεν μπορεί να το παίξεις όντας πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Τώρα προσευχόμαστε γιατί θεωρούμε τους Δημοκρατικούς πολύ χειρότερους αλλά εμείς δεν πιστεύουμε στα θαύματα και ούτε φυσικά θεωρούμε πως θα χάνονταν κάποιες Πολιτείες εάν δεν είχε κάνει τις "τρέλες" του ο Πρόεδρος στο θέμα της πανδημίας. 

Στα δικά μας δεν είναι η ώρα των "ψεκασμένων" για την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία τους 4,5 χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διέλυσαν την χώρα , τους χαρίζουμε και όσους κεντροδεξιούς ψήφισαν το 2015 ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σκιστούν τάχα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και συστρατευόμαστε με την κυβέρνηση της ΝΔ που ως κόμμα έχει πάρει όλες τις κρίσιμες και σωτήριες για την χώρα μας αποφάσεις. 

Αφήνουμε τους "ψεκασμένους" με γεμάτες τσέπες να φωνασκούν και ενδιαφερόμαστε για τους χιλιάδες συνέλληνες που καταστράφηκαν από την οικονομική κρίση επειδή και στη χώρα μας είχαν επικρατήσει για δεκαετίες οι ιδεοληψίες της Αριστεράς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: