ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη μας σε ένα λεπτό

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη μας σε ένα λεπτό



  • Οι Τζιχαντιστές χτύπησαν χθες στη Βιέννη υπενθυμίζοντας σε όλες και όλους μας πως με τους φανατικούς μουσουλμάνος δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος. Οι Ελευθερίες μας κινδυνεύουν από τον φανατισμό τους όποιος δεν σέβεται τις Αρχές και τις Αξίες του δυτικού κόσμου δεν έχει θέση σε δυτικά κράτη όπως η Αυστρία. 

  • Κάποιοι υποκινούν τους μαθητές σε ανόητες "εξεγέρσεις" , καταλήψεις και "αγώνες" εν μέσω πανδημίας. Σύντομα θα αντιληφθούν πως η Αστική μας Δημοκρατία είναι ισχυρή και δεν τρομοκρατείται από 15χρονα που διεκδικούν ανεδαφικά αιτήματα και θέτουν τους γονείς τους σε κίνδυνο. Τον κίνδυνο να δουν τα παιδιά τους κατηγορούμενα με βαριές κατηγορίες αφού η Πολιτεία έχει δείξει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν έχει καμία ανοχή πλέον στην παραβατικότητα. Οι καταλήψεις είναι παράνομες ,ας το ψάξουν. Η τηλεκπαίδευση βέβαια για εμάς είναι καλύτερη εν μέσω πανδημίας  αλλά ατυχώς για τους καταληψίες σε αυτή δεν μπορούν να συμμετάσχουν όσοι κρατούν κλειστά τα σχολεία. 

  • Δεν είδαμε καμία ανακοίνωση για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη από παρατάξεις , συλλόγους και συλλογικότητες στην πόλη μας, Αναμένουμε σήμερα για να δημοσιεύσουμε και κάποιες από αυτές. 

  • Δεν καταλαβαίνουν με τίποτα οι "ψεκασμένοι" την επικινδυνότητα του ιού και συνεχίζουν τις θεωρίες συνωμοσίας και τα γραφικά για μια απλή γρίπη! Αγνοήστε τους φοράτε μάσκες και κρατήστε τα μέτρα αποστασιοποίησης για να μην μπείτε σε περιπέτειες. 

  • Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των επιχειρήσεων που κλείνουν την ώρα που βλέπουν άλλες να παραμένουν ανοιχτές. Και για εμάς τα μέτρα είναι ημίμετρα γενικό lockdown σε όλη την χώρα άλλωστε με τα 500ρικα που μοιράζουν μπορούν να καλύψουν πολλούς εργαζόμενους. Δεν δίνουν και τον πραγματικό μισθό που χάνει κάποιος για να πεις πως δεν έχουν. Ας μειώσουν τον Δημόσιο τομέα και λεφτά θα βρεθούν. 

  • Μάταια μας στέλνετε μηνύματα για να απαντήσουμε σε κάποιους που δεν αναφέρουν το ιστολόγιό μας ή εμένα προσωπικά. Απαντάμε μόνο όταν αναφέρονται σε εμάς με ονοματεπώνυμο ή θίγουν το ιστολόγιό μας. Απολογητές άλλων δεν θα γίνουμε ούτε φυσικά μας πέφτει λόγους να "μπλέξουμε" σε πράγματα που δεν αφορούν τους πολλούς. 

  • Δέκα  site έχει η πόλη δεν γνωρίζω γιατί πρέπει να "διαφημίσουμε" τους πάντες εμείς από εδώ. Οι θέσεις τους στην alexa.com μπορεί να μην είναι όπως η δική μας αλλά και αυτοί έχουν το κοινό τους. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να πείσουμε για τα αυτονόητα. Όποιος αμφισβητεί για εμάς τις μετρήσεις της alexa.com που συνεργάζεται από το 2013 είναι "ψεκασμένος" και δεν μπορούμε να χάνουμε τον χρόνο μας με δαύτους. 

  • Κεντροδεξιά παράταξη (πλην τις δύο υπάρχουσες) για τις εκλογές του 2023 θα εμφανιστεί κανένα χρόνο πριν τις κάλπες. Το πάθημα του Τσαμήτα στον Άλιμο και η αποχώρηση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου κ. Μανώλη Μιχαλέτου δίνει και εδώ το παράδειγμα. Δεν μπορείς να δηλώνεις Νεοδημοκράτης και να υποστηρίζεις δημοτικές παρατάξεις που πολεμάνε με λύσσα το κυβερνητικό έργο. Δηλαδή το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ όπου είσαι μέλος!  Και ο νοών νοείτο. 
ΥΓ: Η φωτογραφία είναι μηνών δεν είναι σημερινή... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: