ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 'ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ' ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ (Δήμος Αλίμου)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 'ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ' ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ (Δήμος Αλίμου)


Στον δικό μας δήμο οι ελιές ξεριζώθηκαν και αντικαταστάθηκαν με άλλα δέντρα και όσες ακόμα υπάρχουν δεν μαζεύονται για τέτοιες δράσεις. Αλλά είπαμε εδώ είναι Ηλιούπολη και έχουμε συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό που κοιτάει να δέχεται προσφορές στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο από προέδρους Λαϊκών Αγορών Χρυσαυγίτες! Το θέμα θα λυθεί βέβαια γιατί έχουμε ενημερώσει το αρμόδιο υπουργείο που γνώριζε βέβαια την "ανωμαλία" που δημιουργήθηκε στα χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε σωματεία λαϊκατζήδων  με ψεύτικες καταγγελίες που καταρρέουν πλέον ενώπιον της Ελληνικής  Δικαιοσύνης.

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης για το "λιομάζωμα" 

Ξεκινήσαμε και φέτος να μαζεύουμε τις ελιές από τα δέντρα που βρίσκονται σε πεζοδρόμια, πάρκα και άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας.

Στη συνέχεια πηγαίνουμε τις ελιές που συλλέγουμε σε ελαιοτριβείο, όπου και παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο. 

Το λάδι αυτό συσκευάζεται και το διαθέτουμε δωρεάν στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Όποιος πολίτης επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά στο λιομάζωμα, μπορεί να τηλεφωνεί στο Τμήμα Πρασίνου, τηλ. 210 9810445 και 210 9810778.
Καλή σοδειά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: