ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε μισό λεπτό .....

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε μισό λεπτό .....



  • Καθώς οι νεκροί από την πανδημία και στη χώρα μας αυξάνονται έχουμε και τους "ψεκασμένους" που ζητάνε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους προς τον Θάνατο. Εάν δεν ήταν ιδιαίτερα μεταδοτικός ο ιός θα τους αφήναμε στην "ησυχία" τους άλλωστε η βλακεία τους είναι ΑΝΙΚΗΤΗ

  • Εάν δεν μειωθεί η διασπορά του ιού να είσαστε σίγουροι πως δεν θα αρθεί το lockdown άρα όσοι δεν τηρούν τα μέτρα κάνουν πιο μακρύ σε διάρκεια τον εγκλεισμό μας. Πάντα σε αυτή την χώρα τιμωρούμαστε από μειοψηφίες αμόρφωτων ανθρώπων ή ανθρώπων με ιδεοληψίες και μεγαλομανία. Υπομονή θα περάσει και αυτό αφού το εμβόλιο ήδη δοκιμάζεται και αρχές του 2021 θα φτάσει και στην χώρα μας. Για τις ΗΠΑ ίσως και έως το τέλος του έτους αρχίσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfiser 
  • Όσοι αμφισβητούν την εντιμότητα και τους μηχανισμούς ελέγχου της Google πολύ σύντομα θα κληθούν να αποζημιώσουν την εταιρία. 

  • Οι ενοχλητικοί ημιμαθείς για εμάς είναι απλώς ένα κομμάτι που έχουμε ξαναζήσει και στο παρελθόν και που φυσικά όταν δεν είναι ιδιαίτερα φορτικοί γελάμε μαζί τους.

  • Με "πασαρέλες" και "ψεκασμένες" απόψεις δεν είναι δυνατόν να κάνεις καριέρα στην πολιτική. Οι μέρες που ζήσαμε από το 2012 έως το 2015 μπορεί να επαναληφθούν αλλά δεν θα έχουν τα ίδια οφέλη για όσους ταχθούν για ακόμη μια φορά στην λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: