ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε Σουηδία

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Όχι εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε Σουηδία


 Μια χώρα 10.121.054 όπως η Σουηδία μετράει από τον κορωνοϊό ήδη 5.997 θύματα. Με σύστημα υγείας πολύ ανώτερο από το δικό μας γιατί εκεί επί δεκαετίες οι πολίτες δεν ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους. 

Εκεί ουδείς έβγαινε σε σύνταξη στα 45 του έτη, ούτε φυσικά είχαν την χαμηλή φορολογία που είχαμε στη χώρα μας για τέσσερις και πλέον δεκαετίες. Εκεί ο σοσιαλιστής Γκόραν Πέρσον λέγοντας το 1994 την ΑΛΗΘΕΙΑ στον κόσμο για να ορθοποδήσει η οικονομία της χώρας του που βούλιαζε έκανε τα παρακάτω: "Πείσαμε τον κόσμο ότι η αποκατάσταση της υγείας του δημόσιου τομέα αποτελεί προϋπόθεση για την μακροημέρευσή του. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιτυγχάνεται χωρίς θυσίες. Έτσι, αυξήσαμε την φορολογία, περικόψαμε συντάξεις και δαπάνες υγείας, περιορίσαμε τα επιδόματα ανεργίας και αυξήσαμε τα επιτόκια για να προσελκύσουμε επενδυτές. Αυτό ήταν απαραίτητο".

Και αυτά τα έκανε ο σοσιαλιστής Γκόραν Πέρσον όταν εδώ οι λαϊκιστές του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έχουν μούτρα και κουνάνε ακόμα το δάχτυλο εκστασιάζονταν με έναν λαϊκιστή που φώναζε από τα μπαλκόνια "Τσοβόλα δώστα όλα" . 

Τέτοιους στην πόλη μας θα συναντήσετε πάρα πολλούς που μαζί με τα φιλαράκια τους του ΚΚΕ κάνουν τώρα κριτική στην κυβέρνηση γιατί δεν εφαρμόζει το Σουηδικό μοντέλο. Προφανώς και δεν το εφαρμόζει γιατί εάν οι Σουηδοί με αυτή την νοοτροπία δηλαδή να τους αρέσει η ΑΛΗΘΕΙΑ και να υπακούν στους νόμους του Κράτους έχουν 5.997 νεκρούς από την covid-19 εμείς θα είχαμε χαλαρά 20.000 και βάλε. 

Επειδή σε μερικές ώρες αυτοί που είναι βολεμένοι στο δημόσιο θα αρχίσουν και πάλι να "οργίζονται" για την καταστροφή της ιδιωτικής οικονομίας πουλώντας ανέξοδο λαϊκισμό ας κοιταχτούν στον καθρέπτη θα δουν έναν ακόμα λόγο για τον οποίο χρεοκοπήσαμε. 

Ο κυριότερος ήταν και παραμένει ένα πολιτικό προσωπικό που έπρεπε να έρθουν οι ξένοι για να του πουν πως τα κάνει ΟΛΑ λάθος. 

Γιατί κακά τα ψέματα η Ελλάδα ό,τι έχει πετύχει διαχρονικά το έχει πετύχει επειδή την βοήθησαν οι Μεγάλες Δυνάμεις αυτές που βρίζουν νυχθημερόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ στην πόλη μας. 

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ 


Γιατί υπάρχουν και τα δεύτερα αφού πάνω από 4000  συμπολίτες μας ψήφισαν Χρυσή Αυγή τον Μάϊο του 2012 για να σκιστούν να μνημόνια , να καεί το μπουρδέλο η Βουλή και φυσικά για να αποχωρήσουν οι ξένοι "δυνάστες" μας και δανειστές μας. 

Αυτοί δηλαδή που κρατάνε ακόμα πάνω από το νερό τα κεφάλια μας και δεν μας αφήνουν να γίνουμε Κούβα ή Βενεζουέλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: