ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποστήριξη από τον Αντώνη Ρουπακιώτη στον "ψεκασμένο" νομικό της πόλης μας που θεωρεί πως ζούμε σε φασιστικό καθεστώς και πως μας λογοκρίνουν!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Υποστήριξη από τον Αντώνη Ρουπακιώτη στον "ψεκασμένο" νομικό της πόλης μας που θεωρεί πως ζούμε σε φασιστικό καθεστώς και πως μας λογοκρίνουν!

 


Δεν μας έκανε έκπληξη η επιστολή υποστήριξης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη σε έναν νομικό που βλέπει φασιστική!!! διακυβέρνηση της χώρας μας. 

Και δεν μας κάνει γιατί πολύ νωρίτερα οι ιδεοληψίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης ( του μνημονιακού -για να χρησιμοποιήσουμε και όρους που αρέσουν στους αριστερούς- κ. Ρουπακιώτη) που χωρίς στοιχεία ισχυρίστηκε ΨΕΥΔΩΣ πως με εντολή Μπαλτάκου φρέναρε ο αντιρατσιστικός νόμος που τάχα θα σταματούσε την δράση της Χρυσής Αυγής! τον είχαν καταστήσει σε εμάς και όχι μόνο αναξιόπιστο.  

Και βέβαια είχε πει και άλλες ασυναρτησίες σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις για πολιτικές παρεμβάσεις και για τάχα λόμπι Εβραίων που πίεζαν! 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο έχει χαρακτηρίσει γελοίους τέτοιους ισχυρισμούς που είναι αναπόδεικτοι αφού ουδέποτε είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση τους με την πολιτική ηγεσία και συζήτηση για το θέμα αυτό. Το ΚΙΣ άλλωστε  αντιδρά ΔΗΜΟΣΙΑ στην αντισημιτική προπαγάνδα που δεν γίνονταν βέβαια μόνο από την Χρυσή Αυγή αλλά και από επιφανείς εκπροσώπους της Αριστεράς ( δες περίπτωση Μίκη Θεοδωράκη και την σχετική αντίδραση ΚΙΣ) . 

Μια απλή αναζήτηση στο youtube αρκεί για να δει κάποιος τι πρεσβεύει ο κ. Ρουπακιώτης επομένως μάλλον και ο κ. Ρουπακιώτης βλέπει όπως και ο φίλος του πως δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας. 

Για αυτό και βλέπει την καλόπιστη κριτική του notia.gr ως χολή θεωρώντας προφανώς πως ζούμε σε Σοβιετία και τα ΜΜΕ δεν μπορούν να έχουν άποψη. 

Να ενημερώσουμε λοιπόν και τους δύο πως  υπηρετούν μειοψηφικές  ιδεοληψίες,  σε μια κοινωνία που δεν τρώει  πλέον τον  "σανό" της Αριστεράς, που είναι και ο κύριος υπεύθυνος της κρίσης που ζούμε. 

Μπορεί στους ίδιους να μην αρέσει η θεωρία των δύο άκρων αλλά είναι κοινός τόπος για όλο τον δυτικό κόσμο ,κομμάτι του οποίου δυστυχώς για αυτούς είναι και η πατρίδα μας. Εκατοντάδες τα ψηφίσματα και φυσικά κοινή μέρα καταδίκης και των δύο φασισμών ΚΟΚΚΙΝΟΥ και  ΜΑΥΡΟΥ. 23 Αυγούστου για να θυμίζει και την συνεργασία αυτών των δύο και να τους χαλάσουμε το παραμύθι πως ο κόκκινος στρατός πάλευε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Για το μέσο που φιλοξενεί τέτοιες απόψεις εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες όπως κρινόμαστε και όλοι όσοι ενεργούμε διαδικτυακά. Η χαμηλή θέση του στο alexa.com καταδεικνύει πως επιλέγει αρθρογράφους που δεν "πουλάνε" για να το πούμε στην αγοραία για κάποιους γλώσσα των "συστημικών" κατά αυτούς ΜΜΕ. 

Γιατί ό,τι και εάν τους λένε οι "ψεκασμένοι" είναι μειοψηφία, και δεν μπορείς να ποντάρεις σε αυτούς για καμία πρωτιά! 

ΥΓ: Τα κείμενα του κ. Καραβέλου περιγράφουν τις κοινωνίες που θαύμαζε ο κομμουνιστής δήμαρχος Δ. Κιντής της πόλης μας του οποίου ήταν δημοτικός σύμβουλος και ουδεμία σχέση έχουν με την Ελληνική πραγματικότητα! Με την σημερινή τουλάχιστον γιατί εμείς επί χούντας δεν την  γνωρίζαμε ούτε πήραμε επιστημονικές γνώσεις από τα χουντοπανεπιστήμια! Επειδή υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία του λόγου στην χώρα μας μπορεί ο καθένας να μιλάει αόριστα για "κύκλους" της κυβέρνησης Σαμαρά που δεν ήθελαν τάχα την εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης. Τελικά οι Χρυσαυγίτες είναι φυλακή παρά τον ευνοϊκό Ποινικό κώδικα (προϊόν και αυτός της Αριστεράς )και αντί να ψάχνουν φασιστικές κυβερνήσεις ας γράψουν κανένα κείμενο για τον Πρύτανη και για τον φασισμό της κομμουνιστικής Αριστεράς που αρέσκεται σε φληναφήματα σαν τα δικά τους.  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: