ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Παπαζωγονόπουλος: Περαστικά μας!!!

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Παπαζωγονόπουλος: Περαστικά μας!!!



"Το πηγαίνανε...το φέρνανε...έκατσε η μπίλια σε 1 μήνα lockdown.
Σας έδωσαν 2 μέρες για να τακτοποιήσει ο καθένας μας τις εκκρεμότητες του...και εσείς πέσατε στην λούμπα...φύγατε το 30%,48.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια της Αττικής για επαρχία,εξοχικά,κτλ...να πάτε να κολλήσετε δικούς σας ανθρώπους,γονείς,παππούδες, γειτόνους,γιατί δεν μπορείτε να βάλετε 25 μέρες κώλο μέσα.
Οι υπόλοιποι χαρήκατε μάλλον με τα 800.00€ και βγήκατε για ψώνια λες και έχουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς...ο ένας πάνω στον άλλον στα πολυκαταστήματα,στα σούπερ μάρκετ,στα κομμωτήρια.

Ότι τα κρούσματα αντί να πέσουν,θα ανέβουν στο θεό ή στην τελική θα μείνουν στάσιμα και θα φάμε και τον Δεκέμβριο μέσα εσωκλείστοι δεν το σκέφτηκατε...Ούτε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα μείνει χωρίς εισόδημα για πολύ καιρό και "πεινάει"... Καλά για τις επιχειρήσεις που ήδη φυτοζωούν&που θα κλείσουν οριστικά στα παπάρια σας.

Όταν η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο μετά και θα πηγαίνετε εσείς ή τα παιδιά σας για εργασία με βασικό μισθό κάτω των 500.00€,δεν θα φταίει το κράτος, αλλά εσείς φίλοι μου!!
Περαστικά μας!!!"

Γιώργος Παπαζωγονόπουλους - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Καλά τα γράφει ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαζωγονόπουλος που ως νέος άνθρωπος μιλάει για την ηλικία του με εξαιρετική ωριμότητα. Βέβαια δεν είναι δημοφιλής τέτοιες αναρτήσεις στους πολλούς "ψεκασμένους" της πόλης μας αλλά εμείς είμαστε εδώ για να φιλοξενούμε τις φωνές ΛΟΓΙΚΗΣ και όχι για να λαϊκίζουμε ή να χαϊδεύουμε αυτιά. Από εμάς μπράβο στον νεαρό συνδημότη μας για την καθαρότητα της σκέψης του αλλά κυρίως για το θάρρος του να μοιραστεί τις απόψεις του ΔΗΜΟΣΙΑ. Ο εύκολος τρόπος ήταν να βάλλει μαζί με τους υπόλοιπους κατά της κυβέρνησης ή να μιλάει για "δικτατορίες" και ιθαγενείς δικτάτορες όπως κάνουν άλλοι που έχουν πτυχία και που για αυτούς θα διαβάσετε πολλές "αγιογραφίες" σε τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας. Μπράβο στον Γιώργο λοιπόν που αντιλαμβάνεται πως οι θέσεις ευθύνης δεν είναι για όσους δεν βλέπουν καν την πανδημία αλλά για όσους αγωνίζονται να μας σώσουν τουλάχιστον από τον θανατηφόρο ιό. Γιατί στα οικονομικά θαύματα δεν γίνονται όσο ακόμα συντηρούμε ένα Κράτος που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως! 




2 σχόλια:

Babis είπε...

Μόνο που ο κύριος στο λινκ απο κατω ειχε γράψει και δημοσιευσει το κείμενο 6 ώρες πριν! Ακόμα να πάρεις χαμπάρι οτι ο φιλαρακος σου αντιγραφει κείμενα χωρις να αναφερει την πηγη; αιντε με τους πουθεναδες! Ξυπνα Μαρινη και σοβαρεψου

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223282456072536&id=1318782676

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Το βασικό είναι πως υιοθετεί τα γραφόμενα ενώ χιλιάδες άλλοι "ψεκασμένοι" στην πόλη δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως υπάρχει πανδημία! Το να μου λέει ένας βλαμμένος σαν και σένα να σοβαρευτώ είναι βέβαιο πως δεν το κάνω. Άλλωστε το γεγονός πως οι συνδημότες μας συμφωνούν με το μήνυμα που πέρασε ο Γιώργος και πως τον συμπαθούν φάνηκε και στις εκλογές του 2019 όπου κατέβηκε για πρώτη φορά ο Παπαζωγονόπουλος σε παράταξη που τερμάτισε τρίτη και πήρε πάνω από 200 ψήφους!