ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Έρχονται δύσκολες μέρες ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουμε

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Έρχονται δύσκολες μέρες ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουμε

 


Στα 7 και χρόνια λειτουργίας του ιστολογίου μας ελάχιστοι ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα μας από πολιτικά πρόσωπα. Ελάχιστοι αναρτούσαν ή αναρτούν τα θέματά μας όμως αυτό προφανώς και δεν εμπόδισε τους πολλούς να μας μάθουν και να μας έχουν το πρώτο τοπικό ΜΜΕ από άποψη επισκεψιμότητας. 

Από εμάς περιμένουν οι πολλοί το "ξεβράκωμα" με στοιχεία, εμάς εμπιστεύονται οι πολίτες για τις καταγγελίες τους. Ξεκάθαρα τα βάλαμε με όλα τα κατακάθια της πόλης που επί δεκαετίες πουλώντας σανό οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. 

Καμία διοίκηση δεν υπηρετήσαμε από το 2013 που δρούμε διαδικτυακά όλες είχαν από εμάς την κριτική που θεωρούσαμε πως άξιζαν. Λάθη προφανώς και κάναμε και θα κάνουμε και στο μέλλον αφού εμείς ενεργούμε και δεν καθόμαστε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Έχουμε κόστος  για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις μας και απέναντί μας τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ. 

Εμείς αντίθετα δημόσια διαφωνούμε με κάποιες από τις επιλογές τους και με χαρά δημοσιεύουμε και τις δικές τους επιτυχίες όταν αυτές υπάρχουν. Το ό,τι το μέσο μας είναι ΔΕΞΙΟ δεν θα το πουν οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων αλλά ούτε οι "σοφοί" της κεντροδεξιάς αλλά η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της που βλέπει πως εάν και ασκούμε κριτική την κρίσιμη ώρα της κάλπης στηρίζουμε την ΔΕΞΙΑ επιλογή λέγοντας όχι στην Αριστερά που είναι η καταστροφή της χώρας μας. 

Οι Κνίτες μας μισούν δικαιολογημένα αφού μόνο εμείς συνεχίζουμε τον αντικομμουνιστικό αγώνα και θα τον συνεχίζουμε μέχρι να ελευθερωθεί και το τελευταίο κράτος του κόσμου από την κομμουνιστική κτηνωδία. Οι Μύθοι της Αριστεράς που καπηλεύεται μονίμως όλα τα σημαντικά γεγονότα όπως π.χ η Εθνική Αντίσταση , το Πολυτεχνείο κ.ο.κ έχει ΜΟΝΟ από εμάς στηλιτευθεί και μόνο εμείς σας γράφουμε πως οι Βελουχιώτηδες ήθελαν να εγκαταστήσουν κόκκινη τυραννία στην πατρίδα μας. 

Για τον λόγο αυτό και τα επόμενα χρόνια θα δικαιωνόμαστε για αυτές μας τις επιλογές γιατί μετά την πτώση της ΕΣΣΔ και των κομμουνιστικών τάχα παραδείσων σε όλο τον δυτικό κόσμο γνωρίζουν τις θηριωδίες των κομμουνιστών και δεν τους τιμούν πουθενά. 

Στην Ελλάδα ακόμα υπάρχουν κάποιοι που τιμούν εγκληματίες και στηρίζουν κόμματα που μάχονται την κοινοβουλευτική Αστική Δημοκρατία μας. 

Οι νέες και οι νέοι εδώ και χρόνια έχουν γυρίσει την πλάτη στα απολιθώματα αυτά και στα Πανεπιστήμια οι Ιδέες μας σαρώνουν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. 

Οι δήθεν επαναστάτες της Αριστεράς ο ένας μετά τον άλλο παραδέχονται πως υπηρέτησαν στα νιάτα τους μια εγκληματική ιδεολογία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα στους αμετανόητους. 

Ο Λαζαρίδης τους το λέει κατάμουτρα "Ευτυχώς σύντροφοι χάσαμε" αλλά κάποιοι ακόμα και σήμερα αποτίουν  φόρο τιμής σε "σκουπίδια" της Ιστορίας. 

Στις μέρες μας ιστολόγια όπως το δικό μας έχουν γίνει μόδα αλλά προφανώς και οι πολλοί εκτιμούν όσους μάχονται χρόνια για αρχές και αξίες και όχι σε όσους ξεφτιλισμένους έμαθαν τον Εθνικισμό στα 50 τους! 

Βλέπετε αυτοί είναι όσοι έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγή τους Αρμένιους που συνθηκολόγησαν αφού η Ορθόδοξη Ρωσία αλλά και οι ΗΠΑ τους άφησαν να παλέψουν στα ίσα. 

Το ίδιο θα πάθουμε και εμείς εάν ακούσουμε τις σειρήνες των δήθεν πατριωτών που δεν έβαλαν μυαλό από το πάθημα της Κύπρου πρόσφατα ,ή την Μικρασιατική Καταστροφή παλιότερα. 

Γιατί ο Εθνικισμός δεν είναι χωρίς λογική ,και προφανώς χωρίς συμμάχους η χώρα μας είναι παντελώς ανίκανη να τα βάλει με κράτη τα οποία έχουν πολλαπλάσιο στρατό από την ίδια. 

Ηττήθηκε από τους Πέρσες, ηττήθηκε από τους Γερμανούς, χωρίς συμμάχους θα έμενε άλλα 400 χρόνια σκλαβωμένη στους Τούρκους ,όλα τα άλλα είναι απλώς για να φουσκώνουν όσοι και όσες δεν έχουν ιδέα  τι θα πει Εθνικισμός και ακολουθούν τους κόκκινους κατά εμάς "Κασιδιάρηδες" . 

Γιατί προφανώς και ο Εθνικοσοσιαλισμός και ο Φασισμός γεννήθηκαν από την μήτρα της Αριστεράς και έχουν τις ίδιες "ψεκασμένες" αντιλήψεις πιστεύοντας σε θεωρίες συνωμοσίας. 

Ελπίζουμε να είναι λάθος οι πληροφορίες που έχουμε από ξένες πρεσβείες γιατί εν μέσω πανδημίας δεν θέλουμε να δούμε και αυτό το δράμα. 

Καλούμε την κυβέρνηση να έχει τον στρατό σε επαγρύπνηση γιατί καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε στην στρατιωτική ηγεσία. Αυτοί που είχαν στην Αρμενία ,την πάτησαν και ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ κατά κράτος. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: