ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΓΣΗ-ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Φωτογραφίες από την σημερινή εθελοντική αιμοδοσία)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΓΣΗ-ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Φωτογραφίες από την σημερινή εθελοντική αιμοδοσία)



Σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με προθυμία στο κάλεσμά μας. 




Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος, την Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης, την Τράπεζα Αίματος ‘’Δημήτρη Βλών’’ καθώς και τα εξειδικευμένα στελέχη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία.! Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.







ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙ ΟΡΙΑ: Μπράβο σε όσους συμμετείχαν και φυσικά στον ΓΣΗ που διοργάνωσε την εθελοντική αιμοδοσία και τον πρόεδρό του κ. Ανδρέα Τρομπέτα. Τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους τους ευχαριστεί το ιστορικό σωματείο στο αρχικό κείμενο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: