ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γελάει η πόλη με όσες αμφισβητούν την πρωτιά του ιστολογίου μας

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Γελάει η πόλη με όσες αμφισβητούν την πρωτιά του ιστολογίου μας

 


Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν οι αποτυχημένες υποψήφιες και ενοχλούν σε καθημερινή βάση με τα ανόητα μηνύματά τους που για λόγους προσωπικής μου ασφάλειας διαβάζονται από περισσότερα μάτια γιατί όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν εμείς παίρνουμε εδώ και 10 έτη όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα μας κρατήσουν μακριά από όσους επιθυμούν την φυσική μας εξόντωση. 

Πάμε λοιπόν και πάλι να δείξουμε με φωτογραφίες τις θέσεις των τριών πρώτων τοπικών ΜΜΕ


Στην κορυφή εμείς ακολουθεί το φιλικό προς εμάς notianea.gr και στην τρίτη πλέον θέση έχουμε το τοπικό ΜΜΕ που ισχυρίζεται ΨΕΥΔΩΣ η υποψήφια που την τίμησαν με την ψήφο τους περί τους 50 συνδημότες μας πως είναι στην κορυφή! 


Να θυμίσουμε τέλος στην "έπαθα αμνησία" που βλέπει ήρωες του Βίκτωρος Ουγκώ στην πόλη μας πως βεβαίως και έχει επικαλεστεί πρόβλημα υγείας συγγενικού μας προσώπου αφού στην απέλπιδα προσπάθεια της να καλύψει τον ρατσισμό της αναζητούσε "θύματα".

Τελικά πέτυχε όσοι πίστεψαν τα κραυγαλέα ψέματά της που είχα στόχο στην ουσία να φιμώσουν το ιστολόγιό μας να εκτεθούν στα μάτια της τοπικής μας κοινωνίας ανεπανόρθωτα. 

Μην στέλνει λοιπόν αηδιαστικά μηνύματα σε μια "μάχη" που έχει ήδη κριθεί αφού εμείς δεν έχουμε ασθενή μνήμη και είμαστε από τους ανθρώπους που δεν ξεχνάνε ποτέ. 

Συγχωρούμε τους πάντες που μας αδικούν χωρίς πρόθεση αλλά εδώ η πρόθεση βγάζει μάτι και ο στόχος όσων ελάχιστων συστρατεύθηκαν πίσω από τα ψεύδη της είναι εμφανής. 

Προσπαθούν ακόμα και τώρα να φιμώσουν ένα μέσο ιδιοκτησίας της Google θεωρώντας πως εδώ είναι Κίνα, Ρωσία ή Βόρεια Κορέα αναζητώντας μάταια όπως θα διαπιστώσουν και στην πορεία να μετατραπούμε οικειοθελώς σε θύματα του φασισμού τους. 

Δεν θα πετύχουν τίποτα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην πλατφόρμα που ανήκει το τοπικό ΜΜΕ , έχουμε ενημερώσει σχετικά αυτούς που φιλοξενούν τις Ιδέες μας και μας έχουν εγγυηθεί την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας που δεν την "αγγίζει" κανένας που προσπαθεί να παίξει το θύμα. 

Εδώ κάνοντας κλικ αλλά και εδώ  για Google Chrome κατεβάζει ο καθένας από εσάς την alexa toolbar και έχει με ένα κλικ την θέση του διαδικτυακού μέσου που παρακολουθεί. 

ΥΓ: Επειδή η απελπισμένη υποψήφια επικαλείται και την "Λάσπη της Ηλιούπολης" να την ενημερώσουμε ότι πλέον είναι στη θέση 17.100 αφού προφανώς και όποιος θέλει να μάθει κάτι για μένα το μαθαίνει από το πρωτότυπο και όχι φυσικά σε όσους έχουν ως μοναδικό θέμα του τοπικού τους ΜΜΕ τις εικασίες τους για μένα. 

Ας ξυπνήσουν λοιπόν στην παράταξή της και ας την μαζέψουν αρκετή ζημιά τους έκανε έως τώρα. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: