ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια πρωτοβουλία προς θετική κατεύθυνση του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Άλλη μια πρωτοβουλία προς θετική κατεύθυνση του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα

 


Την ώρα που κάποιοι λαϊκίζουν και μετρούν την "επαναστατικότητά" τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και της υγείας του , κάποιοι άλλοι κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. 

Ενημερώνουν δηλαδή τους δημότες μας για το τι πρέπει να τηρούν όταν ψωνίζουν στις λαϊκές αγορές για να αποφύγουν (εάν δεν τους νοιάζει η υγεία τους και των αγαπημένων τους προσώπων που θα έρθουν μετά σε επαφή) το υψηλό πρόστιμο των 300 ευρώ που έχει επιβάλει η Ελληνική Πολιτεία μπας και αντιληφθούν κάποιοι πως ο κόσμος πεθαίνει από την πανδημία. 

Οι 400 διασωληνώσεις ασθενών από την covid-19 στην χώρα μας δεν αφήνουν περιθώρια για "χαλαρότητα" και ένας υπεύθυνος πολίτης πόσο μάλλον ένας Αντιδήμαρχος έχει χρέος να πράττει το αυτονόητο. 

Ποιο είναι αυτό να ενημερώνει τους συνδημότες του αλλά και τους πωλητές και παραγωγούς των λαϊκών αγορών για τον θανάσιμο κίνδυνο. Να τους ενημερώνει ώστε να μη χρειαστεί να γίνει "κακός" βάζοντας την Δημοτική Αστυνομία των ολίγων ατόμων να επιβάλλει πρόστιμα σε πολίτες που δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως είμαστε σε "πόλεμο" με την πανδημία και πως όλη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα πλην θλιβερών εξαιρέσεων παλεύει για το εμβόλιο και αναζητεί θεραπεία για έναν ιό που έχει σκοτώσει έως σήμερα πάνω από 1.300.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Νούμερο ενδεικτικό γιατί κάποια κράτη όπως π.χ η Βόρεια Κορέα δεν δίνουν στοιχεία για τους δικούς τους θανάτους και ισχυρίζονται ΨΕΥΔΩΣ πως ο κομμουνισμός νίκησε τον ιό! 

Κανέναν ιό δεν νίκησαν απλώς οι κομμουνιστές αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή και για τις ελευθερίες των πολιτών που έχουν την ατυχία να ζουν σε κόκκινες τυραννίες. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: