ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την αγαπημένη μας Ηλιούπολη

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την αγαπημένη μας Ηλιούπολη



  • Συνέπεια λόγων και έργων διαφημίζει το ilioupolinews.gr για τον επικεφαλής της  παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" επειδή αντικατέστησε τα μέλη των ΝΠΔΔ που ανήκουν στην παράταξή του και θα ακολουθήσει και στις Επιτροπές του Δήμου ισχυριζόμενο πως κάποιοι (ποιοι άραγε;) τον είχαν ψέξει όταν είπε πως ο Παναγιώτης Κόκλας έφυγε λίγο πριν τον "σουτάρουν" από γραμματέα του δήμου αφού η θητεία του ήταν μονοετής. Μπράβο και από εμάς για αυτή του την συνέπεια. Παραμένει για εμάς ασυνεπής και χωρίς ΔΗΜΟΣΙΑ θέση στα θέματα των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων Πετράκη & Μανώλη (μην αναφέρουμε πάλι τα παραπτώματά τους τα ξέρει όλη η πόλη)  και φυσικά η παράταξη δεν έκανε ποτέ συνέδριο από το 2014 που το διαφήμιζε έως σήμερα ώστε να διεκδικήσει και κάποιος άλλος την ηγεσία της μπας και φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές. 

  • 9 χρόνια δεν είχαν υλοποιήσει το απλό. Το αυτόματο σύστημα ελέγχου στάθμευσης για ράμπες ΑμεΑ. Το έκανε πράξη και αυτό η διοίκηση Χατζηδάκη για να λέμε και τα καλά που γίνονται γιατί κάποιοι τάχα ενεργοί πολίτες σας πουλάνε εδώ και μήνες φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μάλιστα ένας εξ' αυτών προσπαθεί μάταια να μας πείσει για την μη αναγκαιότητα των μέτρων της κυβέρνησης όσον αφορά την μη διασπορά της covid-19 χωρίς να μας λέει βέβαια την δική του πρόταση. Γιατί το μέτρο που θα ήταν αποτελεσματικό θα ήταν ένα γενικό lockdown για μήνες αλλά δεν το αντέχει η οικονομία μας όπως βέβαια και καμία οικονομία. 

  • Όποιος συνεργάζεται με την νέα διοίκηση αυτόματα από καλός γίνεται κακός! Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και στην κεντρική πολιτική σκηνή άλλωστε. Για εμάς όλοι κρίνονται από το έργο που προσφέρουν είτε με καρέκλες είτε χωρίς αυτές. Αλλά βέβαια χωρίς να λαμβάνεις αποφάσεις μπορεί να λες στο δημοτικό συμβούλιο ό,τι μ@λ@κία σου κατέβει. Ακούμε τέρατα αλλά δεν είμαστε σε φόρμα αυτή την περίοδο . Έτσι και με δεδομένη την πρωτιά μας ( ο δεύτερος είναι τουλάχιστον 200 θέσεις πίσω μας στον σχετικό πίνακα της alexa.com) δεν σχολιάζουμε τα πάντα όπως παλιότερα. 

  • Βρώμικη ήταν η πόλη μας το Σαββατοκύριακο δεν έχει αποδώσει η κυριακάτικη εργασία στον τομέα καθαριότητας . Μάλλον χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια . Τον επόμενο μήνα που η εστίαση θα είναι κλειστή θεωρούμε πως η εικόνα θα είναι καλύτερη. Το θέμα όμως είναι πως η κανονικότητα κάποια στιγμή θα επιστρέψει και τότε θα έχουμε πάλι τις δικαιολογίες για έλλειψη προσωπικού. Το να δοθεί η δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη φαντάζει σαν "επανάσταση" και φυσικά και οι ΣΔΙΤ περιορίζονται μόνο στον τομέα του Πρασίνου όπου γίνεται δουλειά το τελευταίο διάστημα μετά την ανάληψη της σχετικής Αντιδημαρχίας από τον κ. Καλούδη.
  • Ο προϋπολογισμός του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης του έτους 2020 παραπέμπεται μονίμως στις Ελληνικές Καλένδες . Εκεί βέβαια ποντάρουμε στον Αραμπατζή που το παλεύει. Για να μην λένε οι δικοί του πως όταν κάνει κάτι προς το συμφέρον της πόλης δεν το λέμε. Έτσι και αλλιώς με την ανακοίνωση που έβγαλε σχετικά με τον Πρύτανη και τα "καλόπαιδα" που του κρέμασαν ταμπέλα κέρδισε πόντους στο κεντροδεξιό τουλάχιστον ακροατήριο της πόλης. 

  • Εμείς ασχολούμαστε με κάποιον ή κάποια μόνο όταν προκληθούμε ή ακούμε καταφανή ΨΕΜΑΤΑ. Το να μην απαντάμε εμείς σε πράγματα που μας αφορούν ή αφορούν την πόλη που γεννηθήκαμε και ζούμε μην το περιμένετε. Εμείς δεν είμαστε τουρίστες , ούτε πολίτες χωρίς άποψη . Γι΄ αυτό φυσικά και μας διαβάζουν επειδή όσο και εάν προσπαθείτε να μας απαξιώσετε έχουμε το δικό μας κοινό. Άλλωστε επί 7 χρόνια έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση τους Σταλινοφασίστες της πόλης που έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται την Δικαιοσύνη της Αστικής Δημοκρατίας! 

  • Αναμένονται και άλλες προσχωρήσεις στη διοίκηση στελεχών που για χρόνια είχαν σχεδόν ταυτιστεί με τις δημοτικές παρατάξεις με τις οποίες είχαν κατέλθει ως υποψήφιοι. Και φυσικά οι καρέκλες μιας διοίκησης δεν είναι άπειρες. Προφανώς κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν και συμπολίτες μας που δεν θέλουν να μένουν αδρανείς και να πετροβολάνε από έξω αλλά να συμμετέχουν για αυτό που αυτοί θεωρούν καλό για την πόλη. 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: