ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν δεν υπακούσουμε στα μέτρα κατά της πανδημίας δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά τα καταστήματα εστίασης

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Εάν δεν υπακούσουμε στα μέτρα κατά της πανδημίας δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά τα καταστήματα εστίασης

 
Φωτογραφία από το in.gr δείχνει νοσοκομείο στη Σερβία 

Εάν και οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ε.Ε δεν θέλουν να βάλουν σε βαθιά ύφεση τις οικονομίες τους και συμφώνησαν πως ένας ακόμη μήνας κλεισίματος στα μαγαζιά εστίασης θα κόψει το θανατηφόρο δεύτερο κύμα της πανδημίας που σαρώνει είναι λογικό πως κάθε κυβέρνηση θα κρίνει ανάλογα με τα κρούσματά της και κυρίως τους νεκρούς της τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο. 

Στο χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε σαφές πως ουδείς στην κυβέρνηση ήθελε να φτάσουμε στο σημείο του νέου κλεισίματος της εστίασης αφού η οικονομία μας δεν αντέχει. 

Όμως με πάνω από 1000 κρούσματα την ημέρα και τους "ψεκασμένους" να μην υπακούν στα μέτρα αποστασιοποίησης αλλά ούτε καν στο να φοράνε μάσκα το δύσκολο μέτρο κρίθηκε ως ύστατη λύση για να μην γεμίσει η χώρα μας φέρετρα. 

Κάποιοι σάπιοι στην πόλη μας άρχισαν ήδη να κριτικάρουν τα μέτρα μη προτείνοντας όμως πως θα πειστούν τα εκατομμύρια "ψεκασμένων" που ενδημούν και αυξάνονται σε όλη την χώρα. Η ιδεολογική τους προσέγγιση στα πράγματα είναι κυρίως αυτή της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς που βλέπει παντού θεωρίες συνωμοσίας και προσπαθεί να επιβάλλει τον ΦΑΣΙΣΜΟ της εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Παπάδες υμνητές των χουντικών αποβρασμάτων έφτασαν στο σημείο στην πόλη μας να αποκαλούν χούντα την καλύτερη Αστική Δημοκρατία που είχαμε μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. 

Και δεν μας έφταναν οι εγχώριοι έχουμε και ξένους από κράτη -παρίες σαν την Σερβία που μετράνε ήδη 820 νεκρούς από τον κορωνοϊο και που ασθενείς τους με ήπια συμπτώματα νοσηλεύονται στο στάδιο "Arena" στο Νέο Βελιγράδι αφού τα νοσοκομεία τους έχουν κορεστεί και δεν έχουν κλίνες. 

Κόντρα λοιπόν σε όλες και όλους τους "ψεκασμένους" το ιστολόγιο μας που είχε συγκρουστεί εξ αρχής και με τον ΠΟΥ και όσους υιοθετούσαν τις αρχικές του προβλέψεις για τον κινεζικό θανατηφόρο ιό έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ χωρίς φτιασίδια που σας προσφέρουμε. 

Τα πράγματα δείχνουν πως θα υπάρξει και τον Δεκέμβριο νέα δέσμη μέτρων εάν δεν μειωθούν τα κρούσματα στην χώρα μας. Γι' αυτό εάν θέλετε να ανοίξει και πάλι η εστίαση φοράτε μάσκες ΠΑΝΤΟΥ. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: