ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο facebook από τον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο facebook από τον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο

 


Ξέσπασμα του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου για την αδιαφορία που επιδεικνύουν σύμφωνα με την άποψη του οι δημοτικοί μας άρχοντες στα θέματα της καθημερινότητας. 

Η κολώνα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Παπαμώκος θα μετακινηθεί από τον ΟΤΕ και αρκούσε μόλις ένα τηλεφώνημα το οποίο το έκανε ο ίδιος. Δείτε και την εικόνα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 


Πάντως για εμάς η είδηση της ανάρτησης βρίσκεται στα σχόλια όπου ο κ Παπαμώκος ανακοινώνει πως σκοπεύει να κατέβει για δήμαρχος της πόλης μας στις εκλογές του 2023. 


Από εμάς ως ιστολόγιο είναι θεμιτή κάθε φιλοδοξία και προφανώς όταν όλες και όλοι ισχυρίζονται πως δεν χρειάζεται ιδεολογική συνοχή μια δημοτική παράταξη αλλά αρκεί να δουλεύουν όλες και όλοι για το καλό της πόλης ο καθένας μπορεί να φτιάξει την δική του παράταξη. 

Άλλωστε αχταρμάς είναι και αυτές που υπάρχουν με την νέα διοίκηση να εκμεταλλεύεται το γεγονός και να έχει αποσπάσει πολλούς δημοτικούς συμβούλους αλλά και στελέχη άλλων δημοτικών παρατάξεων που την στηρίζουν. 

Την στηρίζουν όπως είναι φυσικό προφασιζόμενοι και αυτοί το κοινό "καλό". Και βέβαια κάπου εδώ τους χαλάμε την "σούπα" γιατί ό,τι είναι καλό για μένα δεν είναι προφανώς και για τους άλλους. 

Φαίνεται στο χειρισμό θεμάτων όπως αυτό του νέου νεκροταφείου, του ΚΥΤ στον Υμηττό και προφανέστατα στο τάχα όφελος των δημοτών μας από το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας. Μιας περιουσίας που δεν ανήκει στον δήμο μας αλλά σε ένα χρεοκοπημένο κράτος που χρεοκόπησε επειδή άφησε πολλούς δημάρχους να δρουν ως κατσαπλιάδες. 

Ευτυχώς το 2010 ήρθε η Θεία Δίκη και τιμωρηθήκαμε όλες και όλοι που αφήναμε την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς να βασιλεύει στην χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο μη θεωρεί κανείς πως εμείς πλέον και με δεδομένο ό,τι έχει συμβεί από το 2010 έως σήμερα είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε τον οιοδήποτε δεν έχει ξεκάθαρες απόψεις που να συνάδουν με τις δικές μας αρχές και αξίες. 

Στο πλαίσιο αυτό εμείς ουδέποτε θα ψηφίζαμε κεντροαριστερό για δήμαρχο στην πόλη μας την πρώτη Κυριακή ενώ στον δεύτερο στηρίζουμε και ψηφίζουμε αυτόν που θεωρούμε πιο ικανό από τους δύο που πέρασαν. 

Καλή επιτυχία λοιπόν στον κ. Παπαμώκο αλλά από εμάς την πρώτη Κυριακή προφανώς και δεν παίρνει ΨΗΦΟ αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ. Παράλληλα μπορεί να μην είναι και αδέξιος αλλά για εμάς εδώ που δεν ντρεπόμαστε να δηλώσουμε πως τιμούμε τους αγώνες του Ναπολέοντα Ζέρβα και όχι αυτούς του Άρη Βελουχιώτη στήριξη δεν θα έχει. 

Ξεκάθαρες κουβέντες για να μην έχουμε παρεξηγήσεις στο μέλλον από δεξιούς- αδέξιους που έγινα η ουρά του ΚΚΕ στην πόλη μας. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στον τοίχο του κ. Παπαμώκου στο facebook αρκετοί είναι οι συνδημότες μας που τον παροτρύνουν να είναι υποψήφιος για δήμαρχος στις εκλογές του 2023. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: