ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δεν μας αφορούν τι γράφουν ομάδες στο facebook που διαχειρίζονται τα τρολ του κ. Αραμπατζή

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Δεν μας αφορούν τι γράφουν ομάδες στο facebook που διαχειρίζονται τα τρολ του κ. Αραμπατζή



 Είμαστε στην κορυφή και καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες mail αναγνωστών μας που είναι και η κύρια πηγή ειδήσεων για αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ. 

Άλλωστε εμείς δίνουμε αγώνα κατά της διασποράς της πανδημίας την ώρα που άλλα μέσα της πόλης διαφημίζουν τους "ψεκασμένους" που έχουν βάλει ως στόχο τους να μας τρελάνουν με τις ασυναρτησίες τους περί έλλειψης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην χώρα μας. 

Σε ένα κράτος όπου ο κάθε πολιτικός , δημοσιογράφος κ.ο.κ υβρίζετε από τον οποιοδήποτε επειδή κ@βλ@σε να κάνει δήθεν την επανάστασή του υπάρχουν μερικοί συμπολίτες μας που βλέπουν έλλειψη Δημοκρατίας επειδή δεν τους αφήνουμε να μεταφέρουν τον θανατηφόρο ιό παντού έτσι ώστε να μας πεθάνουν όλους. 

Έτσι το να απαντάμε εμείς σε ομάδες που δεν επισκεπτόμαστε καν στο facebook για τις συνεχείς επιθέσεις που δεχόμαστε από τάχα δημοκράτες που επί ματαίω ζητάνε την φίμωσή μας είναι χάσιμο χρόνου. 

Λυπηθήκαμε πολύ για τον θάνατο της μητέρας του κ. Κάνδηλα αλλά εμείς δεν ξεχνάμε πως στην ομάδα του στο facebook φιλοξενούνται συχνά αναρτήσεις "ψεκασμένων" που βλέπουν τα χαλαρά μέτρα της κυβέρνησης ως φασισμό. 

Δεν ξέρω πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να καταλάβουμε την αναγκαιότητα των μέτρων. Άλλωστε ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως στα μνημόνια μπήκαμε επειδή για δεκαετίες ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας. 

Ο κ. Αραμπατζής που ο ίδιος είχε καταγγείλει μέσα σε δημοτικό συμβούλιο λογαριασμό τρολ δεν έχει απαντήσει για τα δικά του . Σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στις διώξεις εναντίον αυτού του ιστολογίου να γνωρίζει πως όπως αποκαλύψαμε και εξαφανίσαμε και τα προηγούμενα τρολ θα εξαφανιστούν και τα δικά του. 

Η "νομιμότητα" του κ. Αραμπατζή δεν αφορά ένα ΜΜΕ που του παρέχει πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ το Google ας ασκήσει λοιπόν σοβαρή αντιπολίτευση και ας μην παρέχει στήριξη σε κάθε "ψεκασμένο" που νομίζει πως είμαστε Βόρεια Κορέα και θα μας φιμώσει.

Η Αστική Δημοκρατία και η παρούσα κυβέρνηση στηρίζει τον αγώνα που κάνουμε ας το καταλάβουν καλά όλες και όλοι που είδαν την πόρτα ανοιχτή της ΝΔ και ήρθαν την τελευταία πενταετία από άλλους πολιτικούς χώρους. 

Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να δημοσιοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα συνδημοτών μας αλλά προφανώς και είμαστε πλήρως καλυμμένοι να το κάνουμε νομικά εφόσον αυτά είναι αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ένα αδίκημα. 

Καλούμε τους αναγνώστες μας να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να μην απαντούν στις προκλήσεις όσων καλυπτόμενοι με τον μανδύα της "νομιμότητας" δίνουν χώρο και χρόνο σε όσους και όσες προσπαθούν να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Προφανέστατα το επόμενο διάστημα και όσο συνεχίζουν να αναπαράγουν fake news το facebook θα μαυρίζει τις αναρτήσεις τους αφού άλλωστε έχει αυτή την δικαιοδοσία που του έχει παραχωρηθεί με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχουν ψηφίσει και ευρωβουλευτές κεντρώων και αριστερών κομμάτων. 

Εμάς το αναγνωστικό μας κοινό διακρίνει το ΨΕΜΑ από μακριά και αποφεύγει ομάδες του facebook  και ΜΜΕ που καθυβρίζουν καθημερινώς τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ. 

Τέλος να αναφέρουμε πως όσα ήξεραν θα τα ξεχάσουν εμείς εδώ δεν θα γίνουμε θύματα κανενός φασίστα ας το πάρουν χαμπάρι πως κανένα τους ψέμα δεν θα μένει από εμάς αναπάντητο. 

ΥΓ: Τέλος συμπεριφορές όπως αυτές που ζήσαμε στο κόψιμο της πίτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν θα γίνονται ανεκτές , δεν οφείλουμε σεβασμό σε κανέναν που με την δράση του οδήγησε την χώρα μας στα σημερινά της χάλια. Και προφανώς μαθήματα δημοσιογραφίας δεν θα πάρουμε από όσους στηρίζουν με τις επιλογές τους ό,τι χειρότερο για την πόλη μας και την χώρα μας. Για τα υπόλοιπα γραφικά τους έχει απαντήσει πολλές φορές μέσα στα δημοτικά συμβούλια η δημοτική αρχή απλώς είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. 

ΝΤΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια: