ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "επαναστάτης" Μωραίτης πουλάει σανό εν έτει 2011 μέσα από το site City of Ιlioupolis του κ. Αραμπατζή

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ο "επαναστάτης" Μωραίτης πουλάει σανό εν έτει 2011 μέσα από το site City of Ιlioupolis του κ. Αραμπατζή

 


Υπέρ της μεγάλης ανατροπής ο "Τσε Γκεβάρα της Μυκόνου" Δημήτρης Μωραίτης καλεί τους "ιθαγενείς" που διάβαζαν το site του κ. Αραμπατζή να επαναστατήσουν! 

Και βέβαια η "επανάσταση" έγινε το 2015 με την επικράτηση στις βουλευτικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ,  με την είσοδο στη Βουλή των Κασιδιάρηδων , των Λαγών και ας μην ξεχνάμε βέβαια και τους μπατριώτες του κ.  Πάνου Καμμένου. 

Οι Ανεξάρτηστοι Έλληνες συγκυβερνήτες στην κυβέρνηση της φασιστεράς και οι ντόπιες Λουκρητίες σίγουρα θα ένιωσαν υπερηφάνεια αφού ο λαϊκισμός του παρέσυρε τους πολλούς προς την λάθος κατεύθυνση και εάν δεν ήταν ο Τσίπρας ίσως να οδηγούσε και την χώρα μας στην ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας . Εκτός δηλαδή Ε.Ε και κυρίως ΝΑΤΟ παρηκμασμένη να συγχρωτίζεται με κράτη- παρίες που εξακολουθούν και υφίσταται ως κράτη χάριν της ευσπλαχνίας της Δύσης.  

Όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" οδήγησαν στα capital control , στις κλειστές τράπεζες στα νέα και χειρότερα μνημόνια  και φυσικά τελευταία στιγμή κατάλαβε ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πως άλλος δρόμος δεν υπάρχει και πως η "επανάσταση" και η μεγάλη ανατροπή θα μας είχαν  κάνει Βενεζουέλα. 

Οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης που χόρευαν στις πλατείες της αγανάκτησης με γεμάτες τις τσέπες αδυνατούν να στήσουν πάλι το ίδιο "πολεμικό" σκηνικό την στιγμή που οι τσέπες των περισσοτέρων  αδειάζουν. 

Έστω και με αυτόν τον τρόπο οι πολλοί συνειδητοποίησαν πως άλλη λύση δεν υπάρχει και πως για να μην τα χάσουν ΟΛΑ θα έπρεπε να δεχθούν να χάσουν τα μισά! 

Βέβαια ΜΜΕ χωρίς ΑΠΟΨΗ όπως αυτό του κ. Αραμπατζή θα επικαλεστούν το αναφαίρετο είναι αλήθεια δικαίωμά τους να φιλοξενούν όποιον φασίστα γουστάρουν. 

Και από την στιγμή που ο επικεφαλής τους είναι φίλα προσκείμενος και συνεχίζει να υμνεί τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα δεν περιμέναμε πως θα είχε κάτι να χωρίσει με τον Δημήτρη Μωραίτη άλλωστε όπως θα διαβάσετε και προεκλογικά γιατί εύκολα ξεχνάτε τους ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. 

Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε να φιλοξενήσει εκ νέου το site καμία δήλωση του Δημήτρη Μωραίτη τώρα που ο τελευταίος "χτυπιέται" αλύπητα από ένα τοπικό ΜΜΕ που δεν δείχνει καμία ΑΝΟΧΗ στον φασισμό από όπου και εάν προέρχεται. 

Από τον "ανώδυνο" των ενεργών τάχα πολιτών έως τον ΑΠΟΛΥΤΟ αυτόν που δεν έχουν καμία ΑΙΔΩ και ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΥΜΝΟΥΣ κατά δικτατόρων που κατέστρεψαν την χώρα μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: