ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Δυσαρέσκεια όταν συμμετέχεις σε μια διοίκηση είναι ηθικό να έχεις πριν χάσεις την καρέκλα και όχι μετά. Αυτό ισχύει διαχρονικά για εμάς και αφορά και τους κεντροδεξιούς που ανακάλυψαν τα "ελαττώματα" του πρώην δημάρχου κ.  Γιάννη Αναγνώστου όταν έχασαν τις καρέκλες τους και όχι όταν τις είχαν! 

  • Το ΕΝΑΚ είχε πάντα την δική του πολιτική ατζέντα για τα θέματα της πόλης και τα δικά του στελέχη. Ως αντιπολίτευση είναι "λογικό" να είχε εύκολες λύσεις για όλα και επίσης πιο ΛΟΓΙΚΟ χωρίς εισαγωγικά είναι όταν στελέχη του πήραν θέσεις ευθύνης να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν ούτε εύκολες λύσεις αλλά ούτε και λεφτόδενδρα! Για να είμαστε ειλικρινείς παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές εκτιμούμε σε προσωπικό επίπεδο πολλά από τα στελέχη του και βλέπουμε ό,τι όλοι οι καλοπροαίρετοι πως οι δικές τους "γκρίνιες" δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις καρέκλες αλλά και μια πάγια αντίληψη που έχουν για τα σοβαρά θέματα της πόλης μας. Έτσι ας τους υπολογίζουν καλύτερα οι διοικούντες και ας τους παίρνουν στα σοβαρά γιατί δεν το έχουν σε ΤΙΠΟΤΑ να το  κάνουν "ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ" εάν θεωρήσουν πως απαξιώνονται από τους "συμμάχους" τους σε μια διοίκηση που για να μας συμβεί οι "πινελιές" από διαφορετικούς "ζωγράφους" οδηγούν σε έναν πίνακα "αφηρημένης" τέχνης. Βέβαια σε αυτή την πόλη οι λάτρεις της αφηρημένης τέχνης είναι ακόμα πάρα πολλοί και εμείς οι "συντηρητικοί" θα απομείνουμε με τις "αγιογραφίες" ιερέων που ψέλνουν ΦΑΛΤΣΑ! 

  • Δεν γράψαμε ποια παρουσία μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην συνάντηση των φίλων της ΝΔ και ψηφοφόρων του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια και δεν θα μπούμε και στον πειρασμό να το σχολιάσουμε παρά τα δεκάδες μηνύματά σας. 

  • Θάλασσα δεν θα σας φέρουν ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι επόμενοι. Τώρα εάν η νυν διοίκηση "πετύχει" να έχουμε beach volleyball μεταφέροντας ΜΟΝΟ την άμμο είναι κάτι το οποίο αναμένουμε μετά την επιτυχημένη ανάρτηση του συνδημότη μας Νίκου Καραβαγγέλη  που διαβάσαμε στα social media. Το "όνειρο" του ποδηλατόδρομου φαίνεται πως εξασθενεί την ίδια στιγμή που θα δοθούν περί τις 371.000 ευρώ για σταθμούς ηλεκτρικών ποδηλάτων! Το ποσό έχει "εξασφαλιστεί" από το Πρόγραμμα "Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε δήμους της χώρας" μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Υποδομές Μεταφορών , Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2022!" Μόνο οι εύηχοι τίτλοι θα μας απομείνουν αλλά για να μην λέτε πως γκρινιάζουμε ας αναμένουμε μερικά χρόνια έως ότου δούμε και στην πόλη μας αυτές τις "πολυτέλειες". Εδώ δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τα απορρίμματά μας και κάποιοι θεωρούν πως θα γίνουμε Σκανδιναβία! Άλλωστε όπως δείχνουν τα πράγματα οι ΜΟΝΟΙ που θα προμηθευτούν οικολογικά οχήματα θα είναι οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ φορείς και οι ΔΗΜΟΙ της χώρας αφού εν μέσω ενεργειακής χρήσης δεν πιστεύουμε πως έχει και κανείς να αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενώ με το ζόρι βάζει βενζίνη στα ρυπογόνα παλιάς τεχνολογίας. Σε άλλη ανάρτηση θα εξηγήσουμε και την ΟΥΤΟΠΙΑ το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να γίνει κτήμα των πολλών αφού εκτός από την αγορά του τα ανταλλακτικά τέτοιων αυτοκινήτων είναι μάλλον για κροίσους! 

  • Στόχος της κεντροδεξιάς της πόλης μας θα έπρεπε να είναι η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου και όχι η αναζήτηση περισσότερων ( δύο ήδη έχουν ανακοινωθεί) ακολουθώντας το παράδειγμα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα κατεβάσει στην πόλη μας τρεις και ίσως και παραπάνω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: