ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η μυθομανής αναρωτιέται γιατί δεν μας "κλείνουν" την σελίδα !

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Η μυθομανής αναρωτιέται γιατί δεν μας "κλείνουν" την σελίδα !

 


Στην Ελλάδα πρώην υποψήφια κα Σούλα Μανώλη ο Τύπος δεν λογοκρίνεται. Και βέβαια δεν είναι ΡΑΤΣΙΜΟΣ το να γράφεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ούτε να λες την ΨΕΥΤΡΑ ψεύτρα την πουτάνα πουτάνα και τον πούστη πούστη. Εάν περιμένεις από την κα Παρασκευά να σου λύσει το πρόβλημα ή από τον τρύπιο θα περιμένεις αιώνες. Τέλος καμία αναφορά δεν έχει γίνει για την σελίδα μας στη ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ εγκλήματος και οι αστείες και καθημερινές αναφορές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ και ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο facebook είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε με ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

Η δημοσιογραφική ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ είναι αυτή που βλέπεις και σε άλλα ΜΜΕ που σέβονται τους αναγνώστες τους και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ σε διεφθαρμένους. 

Εάν θεωρείς πως είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ να γράφουμε σε κάποιον την ΑΛΗΘΕΙΑ δείχνει  το πως αντιλαμβάνεται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας. 

Τέλος επειδή αυτός ο πούστης σε βγάζει για  πρώην μου εξήγησε του πως αυτό δεν συνέβη αφού μιλάς με την αμόρφωτη φιλόλογο διαδικτυακά ή μάλλον με τον ίδιο αφού η Κυριακή Παρασκευά δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό του facebook  που είναι δηλωμένος σε τηλέφωνο της Λουκρητίας της Ηλιούπολης. 

Άλλωστε όλες οι αναρτήσεις έχουν ανεβεί από Ηλιούπολη και όχι από τον δήμο στον οποίο μένει η κα Παρασκευά. 

Τέλος αυτοί είναι που δεν ξέρουν ούτε το όνομα του επικεφαλής της παράταξης της οποίας ήσουν υποψήφια στις κάλπες του 2019 και που έτσι και αλλιώς ουδεμία σχέση δεν έχουν αφού όταν ο πούστης με την Κα Παρασκευά ήταν στις πλατείες της "αγανάκτησης" μαζί με την Λοατκι ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ο κος Τάσος Ευσταθίου είχε το χρίσμα της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και έκανε τον προεκλογικό του αγώνα για τις δημοτικές εκλογές του 2014. 

Το να θεωρούν πως είναι και ΔΕΞΙΟΙ όσοι μιλούσαν επαινετικά για την Ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι κάτι που εμάς δεν μας αφορά . Μόνοι τους γελοιοποιούνται δέκα χρόνια τώρα που προβάλλουν έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ως τάχα υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης! 

Δεν θα κατέβει ΠΟΤΕ ας μην έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και φυσικά αυταπάτες δεν πρέπει να έχουν και όσοι επιλέγουν παντελώς ανίκανα άτομα για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους! 

Πάντως η κα Παρασκευά διόρθωσε το λάθος της όπως έκανε και παλιότερα με την "φιλάνθρωπη" της πόλης μας που θεωρεί πως ξεγελάει και κανέναν με την ομάδα της στο facebook που επιβραβεύει ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. 


ΥΓ: Η δική μας σελίδα είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ και όχι όσων ακόμα και σήμερα διακινούν θεωρίες συνωμοσίας , υπερασπίζονται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ που επιχειρούν να ξεγελάσουν την Ελληνική Δικαιοσύνη και ΥΜΝΟΥΝ δικτάτορες ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ! Τέτοια διαστρέβλωση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ δεν πουλάει εν έτει 2022. Δεν είμαστε στην περίοδο 2012-2015 και οι απέλπιδες προσπάθειες όσων θέλουν να μας γυρίσουν πίσω θα πέσουν στο κενό. Τιμή μας εάν είναι ρατσιστικό να αποκαλούμε ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΦΑΛΑΙΝΑ ή ΓΕΛΑΔΑ αυτή που χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες ΠΙΘΙΚΙΑ . Άλλωστε όλες και όλοι κρινόμαστε από τους πολλούς και θεωρούμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όταν τις δικές μας αναρτήσεις φιλοξενούν πάνω από 40 ομάδες του favebook σε αντίθεση με του κυρίου ή κυρίας Μωραίτη που φιλοξενείται αποκλειστικά από ΜΙΑ . Δέκα διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ έχει δόξα τον Θεό η πόλη μας , μπορεί η κα Μανώλη να κάνει εκεί τα παράπονά της,  μην θεωρεί πως επειδή την εκμεταλλεύθηκαν διάφοροι επιτήδειοι , "δικαιώθηκε" για  τα ασύστολα ΨΕΜΑΤΑ της. 


"Πατριώτες" ξυπνήστε πριν αρχίσουν τα ¨πιθληκια" και ψηφίζουν και χάσετε εξαιτίας των λίγων ΑΙΛΗΝΙΚΩΝ ψήφων τις εκλογές! 

ΥΓ: Δεν είναι ορθογραφικό μας λάθος αλλά η "αργκό" με την οποία γράφουν διαδικτυακά οι Κυρ Παντελήδες και οι πολλοί ζωή να έχουν για να έχουμε και εμείς σοβαρά θέματα ,  "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας! 

Διαβάστε επίσης : 

Και η διαδικτυακή χυδαιότητα της Σούλας Μανώλη συνεχίζεται ....

"Οι Ηλιουπολίτισσες" επιβράβευσαν τον ρατσισμό της Σούλας Μανώλη που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια !

Η Σούλα Μανώλη προφανώς βλέπει οράματα το κακό είναι η ΣΙΩΠΗ της παράταξης στην οποία μέχρι και χθες ήταν

Δεν υπάρχουν σχόλια: