ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο "μουγγός" υπουργός Δικαιοσύνης παραμένει ακόμα στη θέση του μετά την κατάπτυστη απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Ο "μουγγός" υπουργός Δικαιοσύνης παραμένει ακόμα στη θέση του μετά την κατάπτυστη απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη!


Μα γιατί να παραιτηθεί; Επειδή οι δικαστές του πρωτόδικου δικαστηρίου του Δημήτρη Λιγνάδη έκρινα πως παρόλο που είναι ΒΙΑΣΤΗΣ δύο ανήλικων αγοριών δικαιείται να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ έως το Εφετείο του; 

Δεν βλέπει ποιο είναι το πρόβλημα και δεν το βλέπει και ουδείς στην κυβέρνηση πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αυτοξεφτυλίζεται με αποφάσεις που στερούνται ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. 

Είχε προφυλακιστεί ο κος Λιγνάδης για όσους το ξέχασαν ως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων πριν την δίκη του και όταν τελικά καταδικάστηκε για δύο ΒΙΑΣΜΟΥΣ ανηλίκων δύο από τους τρεις δικαστές έκριναν πως μπορεί να πάει τις διακοπές του και σε 2-3 χρόνια που θα γίνει το Εφετείο του βλέπουμε! 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό και τα προβλήματα στον χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την ανεπάρκεια του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Είχαμε διαμαρτυρηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ για την νωχελικότητα με την οποία χειρίζονταν τις ΛΑΘΟΣ δικαστικές αποφάσεις με αποκορύφωμα πως οι χιλιάδες σελίδες του κατηγορητηρίου κατά τριών δημοσιογράφων που χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ΣΥΜΜΟΡΙΑ από το βήμα της Βουλής έγιναν ΤΕΛΙΚΑ απαλλακτικό βούλευμα και για τους τρεις προφανώς ελλείψει στοιχείων! 

Δηλαδή υπήρχαν δικαστές που έγραψαν χιλιάδες σελίδες για να "δέσουν" τρεις δημοσιογράφους και σπατάλησαν εκατοντάδες εργατοώρες που εμείς πληρώνουμε για να αποδειχτεί το ΦΙΑΣΚΟ χωρίς όμως οι συγκεκριμένοι να έχουν καμία επίπτωση . 

Είναι εκεί στις έδρες τους για να συνεχίσουν να καταδικάζουν Λιγνάδηδες και να τους δίνουν ανασταλτικό χαρακτήρα έως το ΕΦΕΤΕΙΟ σε ποινές κάθειρξης 12 ετών λες και επρόκειτο για παραβάτες του ΚΟΚ και όχι για ΒΙΑΣΤΕΣ ανηλίκων. 

Και βέβαια μπορεί οι "άμπαλοι" του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να ποντάρουν στην Ε.Ε για να κάνει ντα την κυβέρνηση που ανέχεται παιδεραστές μη γνωρίζοντας πως για να στείλεις πιο γρήγορα και εύκολα κάποιον διεφθαρμένο πολιτικό σπίτι του δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα από την Βασιλίσσης Σοφίας! 

Εκεί που υπάρχει καταγραφή όλων όσων με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θεωρούν πως κοροϊδεύουν τους συμμάχους μας και πως θα εξακολουθήσουν να έχουν καρέκλες μιλώντας υπέρ των κυρώσεων κατά της Ρωσίας την ώρα που στηρίζουν οικονομικά την εισβολή της στη Ρωσία. 

Επιχειρηματίες που έχουν ευνοϊκή μεταχείριση από την παρούσα κυβέρνηση έχουν στενές σχέσεις με ξένους ολιγάρχες και ουδεμία κύρωση δεν έχουν για αυτό. 

Οι ΗΠΑ εδώ και καιρό δεν επιθυμούν την παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην Εξουσία και αυτό είναι ίσως το πιο παρήγορο για μια χώρα που δεν έχει την πολυτέλεια να ζήσει άλλες τραγωδίες. 

Ο πρωθυπουργός όφειλε να είχα αποπέμψει εδώ και καιρό τον κ. Τσιάρα για τα ΑΙΣΧΗ που συμβαίνουν στο δικαστικό σώμα αλλά προτίμησε να φύγει μαζί του αφού κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θα δεχθεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει ο πρωθυπουργός στην καρέκλα του είναι να κατακτήσει η ΝΔ αυτοδυναμία στις βουλευτικές εκλογές πράγμα που είναι πολύ μακρινό όπως άλλωστε είναι και η ΤΙΜΩΡΙΑ ενός ΒΙΑΣΤΗ ανηλίκων σε ένα κράτος όπου έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: