ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε τα στοιχεία μηνυτών και μαρτύρων στη δίκη Λιγνάδη

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε τα στοιχεία μηνυτών και μαρτύρων στη δίκη Λιγνάδη



Στη δημοσιότητα έδωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη τα στοιχεία προσωπικές φωτογραφίες των θυμάτων και μηνυτών.
Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» που παραπλάνησαν «επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, οι φωτογραφίες είναι από τους λογαριασμούς των προσώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός ποινικολόγους, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, επανέλαβε ότι «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας, που εκστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη».

«Τότε που είχα μιλήσει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, που κατασκεύασαν την ιστορία εναντίον του Λιγνάδη, πήγαν να με φάνε», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Και προσέθεσε: «Τώρα λοιπόν που μέσα στο δικαστήριο, μέσα από ανοιχτά δημόσια instrgram, βρήκαμε στοιχεία μέσα σε ελάχιστα λεπτά – πριν τα κλείσουν – θα δει όλη η ελληνική κοινωνία, ποια είναι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα πανό που αναρτώνται σε θέατρα και συναυλίες, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «οι σοβαροί» συνάδελφοί του Λιγνάδη δεν αντιδρούν: «950 ηθοποιοί υπέγραψαν εις βάρος του, χωρίς να έχουν πατήσει στο δικαστήριο. Τι σοβαρότητα να έχουνε αυτοί οι άνθρωποι;».

«Έρχεται η αθώωσή του στο Εφετείο, που είναι βεβαία», υποστήριξε ο δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: