ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Η φιλία είναι σαν το παλιό καλό κρασί ...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Γιώργος Χατζηδάκης: Η φιλία είναι σαν το παλιό καλό κρασί ...

 


Σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης μας ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης με τον γνωστό από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις νομικό κ. Κώστα Τσουκαλά . 

Την ανάρτηση την αφιερώνουμε σε κεντροαριστερούς της πόλης μας που έχουν ακόμα  αυταπάτες και θεωρούν πως ο νυν δήμαρχος είναι "ξεκρέμαστος" , ενώ είναι εμφανές πως έχει άριστες σχέσεις με  όλο τον χώρο της κεντροαριστεράς και δύσκολα τα δύο μεγαλύτερα σε ποσοστά  κόμματά της θα του αρνηθούν την στήριξη στις κάλπες του 2023. 



Την φωτογραφία "κλέψαμε" για να γράψουμε την δική μας ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Χατζηδάκη για να μην έχουμε παρεξηγήσεις από όσους έτσι και αλλιώς κυκλοφορούν στην πόλη αλλά δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει με "επαναστάσεις" της τελευταίας στιγμής. 

Τα όσα συνέβησαν το 2019 είναι σχεδόν αδύνατον να συμβούν και  το 2023 , σε ένα "παιχνίδι" όπου οι "επαναστάτες" μας οδήγησαν από τον κακό στον χειρότερο. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: