ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον δήμο!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον δήμο!


Ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας  που απαντάει πάντα στο κινητό του τηλέφωνο,  και είναι  ο ΜΟΝΟΣ που έχει απαντήσει και σε όσα με "αγενή" τρόπο προβάλλουμε μέσα από αυτή την σελίδα (δεν έχουμε βλέπετε καμία αστική ευγένεια ή μάλλον την χρησιμοποιούμε κατά επιλογήν) βγήκε μια φορά με την οικογένειά του,  να ξεσκάσει από την καθημερινότητα  και έκανε το "λάθος" να ενημερώσει όσους ( και είναι πολλοί) τον αγαπάνε και χαίρονται όταν  ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώσει  στην οικογένειά του. 

Όμως μια συνδημότισσά μας,  που έτσι και αλλιώς είναι φανερό πως ήθελε να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις βγήκε διαδικτυακά να ισχυριστεί πως τον ψάχνει παντού, πως τάχα δεν τον βρίσκει , πως ζητάει ακρόαση ( δεν σχολιάζουμε καν αρκετά "αγενείς" είμαστε με όσους το αξίζουν κατά εμάς βέβαια) και  βρήκε κάτω από αυτή την οικογενειακή φωτογραφία και από τις στιγμές που αξίζουν να αποτυπωθούν , να διαμαρτυρηθεί πως η διοίκηση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον δήμο και πως έχει οι διοικούντες έχουν αποδράσει από την καθημερινότητα! 

Εντάξει είπαμε να το "τερματίσει" κάποιος αλλά όχι και έτσι! Ελπίζουμε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Κόκλας  να έχει "γερό στομάχι",  να δει με χιούμορ την "απεγνωσμένη" συνδημότισσα να την ακροαστεί , να δει το πρόβλημά της , και να είναι σίγουρη πως θα βρει λύση . Άλλωστε εάν κάτι χαρακτηρίζει τον  Παναγιώτης Κόκλα είναι το φιλότιμό του,  ακόμα και όταν ακολουθεί την λάθος κατά εμάς συνταγή , φέρνει αποτέλεσμα. Όλες και όλοι , το βλέπουν πως έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του,  και για αυτό τραβάει όσα τραβάει. 

Βέβαια και μόνο το γεγονός πως απάντησε αποδεικνύει πως δεν έχει μάθει να κρύβεται από τα προβλήματα , κατανοεί πως ο ρόλος του σε αυτόν τον δήμο θα πρέπει να είναι και "εκπαιδευτικός"  και έτσι εμείς να του ευχηθούμε να περάσει καλά με την πανέμορφη οικογένειά του και να έχει "γερό στομάχι" για όσα θα ακολουθήσουν όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες του 2023. 

Έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον πως για όλα τα κακώς κείμενα της πόλης μας φταίει η νυν διοίκηση και προσωπικά ο κος  Παναγιώτης Κόκλας , όπως επίσης και για το προπατορικό αμάρτημα! Πρέπει να οδήγησε αυτός την "Εύα" να φάει το "μήλο" δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια "τρέλα" εναντίον του. Και τα γράφουμε εμείς που διαφωνήσαμε ανοιχτά για ΑΠΟΦΑΣΗ που πήρε το δημοτικό συμβούλιο και κλήθηκε να εφαρμόσει η υπηρεσία στην οποία προΐστανται αλλά δεν έχουμε κανένα θέμα ούτε θα έχουμε και στο μέλλον να γράψουμε για όσα πράττει καθημερινά με μια συνταγή που όλες οι διοικήσεις ακολουθούν και με προσωπικό που είναι συγκεκριμένο.  

Δεν ξέρω πόσο "αναίσθητος" είμαι αλλά όταν μου το έστειλαν, - παρόλο που παρακολουθώ τα social media του Αντιδημάρχου δεν το πρόσεξα - γέλασα τόσο πολύ και είπα φωναχτά "Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον δήμο!" όπως είναι και ο τίτλος μιας ανάρτησης από αυτές που θα ήταν ωφέλιμο να μην είχα γράψει.  

Την επόμενη φορά που θα πάει κάπου με την οικογένειά του,  θυμηθείτε πως το ΚΥΤ Υμηττού παραμένει στη θέση του επειδή η νυν διοίκηση και ο Παναγιώτης Κόκλας δεν έχουν το "θάρρος" να πάνε και να το ανατινάξουν! 

Να περνάτε καλά και πάνω από όλα υγεία . Εάν συνεχίσετε έτσι θα "ξεπεράσω" και την κατάθλιψη που μου χρεώνουν όσοι θεωρούν πως θα δοξαστούν ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ! Μάλλον για αυτό γέλασα με την αγένεια της κυρίας δεν εξηγείτε αλλιώς !  Σε κάθε περίπτωση πάντως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ θα συνεχίσουμε να σας στεναχωρούμε αφού έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε θέματα όπως αυτό της κατάργησης της  δημοτικής αστυνομίας , αφού θεωρούμε περιττό έξοδο και πολυτέλεια την ύπαρξή της σε μια χρεοκοπημένη χώρα. 


Σταύρος Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: