ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένας πυροσβέστης προσπαθεί να σβήσει τις "φωτιές" που έχουν "ανάψει" στην δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μετά τις δεκάδες αποχωρήσεις στελεχών της

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ένας πυροσβέστης προσπαθεί να σβήσει τις "φωτιές" που έχουν "ανάψει" στην δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μετά τις δεκάδες αποχωρήσεις στελεχών της



Δεν ξέρουμε εάν ο συνδημότης μας πυροσβέστης κος  Άγγελος Κοσμάς μπορεί να σώσει την "παρτίδα" , αλλά αφού το είδαμε είπαμε να το αναπαράγουμε αφού αποτελεί είδηση η προσθήκη σε μια παράταξη που τα τελευταία τρία χρόνια έχει γνωρίσει ΜΟΝΟ απώλειες στελεχών της,  που άλλοι έκαναν δικές τους δημοτικές παρατάξεις (Θανάσης Κουρέτσης)  και πολλοί άλλοι προσχώρησαν στην νυν διοίκηση. 
Ο κος Κοσμάς γράφει λοιπόν για την απόφασή του να πολιτευθεί με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"  Σε απλά ελληνικά ανακοινώνει την υποψηφιότητά για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που του έκανε την πρόταση την οποία και αποδέχθηκε ο συνδημότης μας. 


"Αγαπητοί συμπολίτες
Ονομάζομαι Άγγελος Κοσμάς, γεννήθηκα μεγάλωσα πήγα σχολείο και έκανα τα πρώτα μου κοινωνικά βήματα στην αγαπημένη μας Ηλιούπολη.


 

Προέρχομαι από οικογένεια βιοπαλαιστών που εγκαταστάθηκαν στον Δήμο μας στις αρχές της δεκαετίας του 1960 μέχρι και σήμερα. Όταν ενηλικιώθηκα έκανα όπως όλοι προσπάθεια για την επαγγελματική μου κατεύθυνση με αποτέλεσμα να διαλέξω να εργαστώ για το πυροσβεστικό σώμα. Ένα επάγγελμα λειτούργημα με κύριο έργο την ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών.


Για αυτό το λόγο όταν μου προτάθηκε να συνταχθώ στην ομάδα του Στάθη Ψυρρόπουλου (Πρώτα η Ηλιούπολη) δεν δίστασα να ενταχθώ γιατί το θεώρησα θέμα υπευθυνότητας και άμεσης ανάγκης.


Πιστεύω ότι ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ένας από τους ωραιότερους της Αττικής πάρα το γεγονός ότι έχει παραμεληθεί τελευταίως.


Η αλλαγή και η βελτίωση δεν έρχονται από μόνα τους, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τον Στάθη Ψυρρόπουλο μπροστά να δείχνει την κατεύθυνση και μαζί με όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Το θέμα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο για μένα για έναν και παραπάνω λόγο που είναι μόλις 8μηνων.Έγινα πρόσφατα πατέρας και ως εκ τούτου πλέον υπεύθυνος, συνειδητός και ανήσυχος για το μέλλον.


 


Κλείνοντας θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η φιλοδοξία μου είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί υπεύθυνα και ηθικά με σεβασμό προς όλους χωρίς διακρίσεις για την πρόοδο του τόπου μας και πιο συγκεκριμένα για μια περισσότερο βιώσιμη Ηλιούπολη.

Σας ευχαριστώ όλους".

Άγγελος Κοσμάς 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η ανάρτηση συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες τις οποίες χρησιμοποιήσαμε και εμείς για να "ντύσουμε" οπτικά το θέμα μας. Όλα "κλεμμένα" δηλαδή για να μην κουραζόμαστε με τέτοια ζέστη! Καλή επιτυχία να έχει σε κάθε περίπτωση από εμάς γνωρίζει πως ΨΗΦΟ δεν έχει πάρει καμία κεντροαριστερή παράταξη από τα τέλη της  δεκαετίας του 1980 έως και σήμερα αλλά μπορεί στον δεύτερο γύρο η δική μας ΨΗΦΟΣ να φανεί χρήσιμη για την παράταξή με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος  όπως αυτό συνέβη  το 2014,  αλλά δεν αρκούσε το 2019! Και δεν αρκούσε αφού ένα ΣΩΡΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ συνέδραμαν ώστε για τα επόμενα 9 χρόνια να έχουμε τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη δήμαρχο της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: